Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Шиян П$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | ДС45580сл Шиян, Петр Леонидович. Разработка ресурсо- и энергосберегающей технологии и техники ректификации в пищевой промышленности [Текст] : дис...д-ра техн.наук:05.18.07 / Шиян Петр Леонидович ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1993. - 494 л. - л.:392-408 Для сл. пользованияРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА283750сл Шиян, Петро Леонiдович. Розробка ресурсo- i енергозберiгаючоє технологiє i технiки ректифiкацiє в харчовоє промисловостi [Текст] : автореф.дис...д-ра техн.наук / Шиян Петро Леонiдович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1993. - 51 с. Для сл.користуванняРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВС38825 Технологія спирту [Текст] : підруч. для студ. вищих навч. закл. / В. О. Маринченко [та ін.] ; ред. В. О. Маринченко ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 495 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 494-495. - ISBN 966-8213-01-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Маринченко, В. О.; Домарецький, В. А.; Шиян, П. Л.; Швець, В. М.; Циганков, П. С.; Маринченко, В. О. (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА787253 Актуальні проблеми управління виноградно-виноробним комплексом [Текст] : монографія / [І. М. Бабич та ін.] ; за заг. ред. Шияна П. Л., Басюк Д. І. ; Нац. ун-т харч. технологій. - Кам'янець-Подільський : Зволейко Д. Г. [вид.], 2014. - 251 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 244-247 . - 300 прим. - ISBN 978-617-620-140-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Бабич, Ірина Михайлівна; Басюк, Дарія Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Осипова, Лариса Анатоліївна; Піддубний, Володимир Антонович; Шиян, Петро Леонiдович (заг. ред.); Басюк, Дарія Іванівна (заг. ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|