![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Focke F$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ218141 Focke, Felix. Molekularbiologische Methoden für die Lebensmittelanalytik am Beispiel der Gewürze [Text] : Diss. / Felix Focke ; des Fachbereichs Chemie der Univ. Hamburg, Inst. für Lebensmittelchemie. - Hamburg ; München : Verl. Dr. Hut, 2011. - 133 S. : Abb., Tab. - Бібліогр.: с. 119-129. - ISBN 978-3-8439-0235-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Die Universität Hamburg. Fachbereich Chemie; Institut für Lebensmittelchemie
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|