Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (8)Реферативна база даних (61)
Пошуковий запит: (<.>U=Л910.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ІВ228668
Petrova, Zhanna Oleksandrivna.
Energy-saving Heat Technologies for Obtaining Soy Based Plant Powders [Text] : [monograph] / Zh. O. Petrova, Yu. F. Sniezhkin, K. S. Slobodianiuk ; [Nat. Acad. of Sciences of Ukraine, Inst. of Engineering Thermophysics]. - Kyiv : Akademperiodyka, 2021. - 94, [1] p. : fig., tab. - (Project "Ukrainian scientific book in a foreign language"). - Бібліогр.: с. 86-95. - 150 copies прим. - ISBN 978-966-360-434-3
Парал. тит. арк. укр.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Sniezhkin, Yurii Fedorovych; Снєжкін, Юрій Федорович; Slobodianiuk, Kateryna Serhiivna; Слободянюк, Катерина Сергіївна; Петрова, Жанна Олександрівна; National Academy of Sciences of Ukraine (Kyiv); Institute of Engineering Thermophysics (Kyiv)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ІВ196924
Witrowa-Rajchert, Dorota.
Rehydracja jako wskaźnik zmian zachodzących w tkance roślinnej w czasie suszenia [Text] / D. Witrowa-Rajchert. - Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW, 1999. - 81 s.: rys. - Бібліогр.: S.: 73-80. - ISBN 83-87660-95-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

3.
ІВ216117
Ζάμβαλντ, Ακίμ.
Αποξηραινω και συντηρω μόνος μου [Text] = Apoxeraino kai syntero monos moy/Akim Zambalnt (gre) : φρούτα, λαχανικά, βότανα, καρποί και μανιτάρια / Ακίμ Ζάμβαλντ. - [Αθήνα] : ΤΟ ΒΗΕΜΑ, 2012. - 128 σ. : εικ. - (Μικρά πρακτικά). - ISBN 978-960-503-152-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА816190
Жеплінська, Марія Михайлівна.
Інтенсифікація процесу сушіння овочів [Текст] : монографія / М. М. Жеплінська. - Київ : Компринт, 2017. - 162 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 150-157. - 300 прим. - ISBN 978-966-928-480-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА353327
Бахмутян, Наталя Віталіївна.
Інтенсифікація процесу сушіння фруктово-ягідної сировини в завислому шарі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бахмутян Наталя Віталіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА379502
Турчина, Тетяна Яківна.
Інтенсифікація тепловологопереносу при розпилювальному сушінні термопластичних матеріалів з рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Турчина Тетяна Яківна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2011. - 26 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС127379
Турчина, Тетяна Яківна.
Інтенсифікація тепловологопереносу при розпилювальному сушінні термопластичних матеріалів з рослинної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Турчина Тетяна Яківна ; Нац. акад. наук України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2011. - 245 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 163-178.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА424988
Дмитренко, Наталія Віталіївна.
Вплив стану води на теплофізичні властивості та процес сушіння рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Дмитренко Наталія Віталіївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2016. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС47289
Широкий, Д.А..
Гигротермические свойства сушеной плодоовощной продукции [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.14.05 / Широкий Д.А. ; Одесская академия холода. - О., 1994. - 221 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская академия холода

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА382625
Жданов, Іван В'ячеславович.
Дослідження сушіння рослинної сировини у відцентровому псевдозрідженому шарі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Жданов Іван В'ячеславович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС128238
Жданов, Іван В'ячеславович.
Дослідження сушіння рослинної сировини у відцентровому псевдозрідженому шарі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Жданов Іван В'ячеславович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 180, [23] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 154-179.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА806003
Снєжкін, Юрій Федорович.
Енергоефективні теплотехнології виробництва функціональних харчових порошків [Текст] : монографія / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова, В. М. Пазюк ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Вінниця : ВНАУ, 2016. - 456 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 430-456. - 300 прим. - ISBN 978-966-95981-1-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Петрова, Жанна Олександрівна; Пазюк, Вадим Михайлович; Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС55438
Лупашко, Андрей Спиридонович.
Интенсификация процесса сушки сельскохозяйственного сырья медико- биологической направленности с применением токов высокой частоты [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Лупашко Андрей Спиридонович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 381 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА293197
Лупашко, Андрей Спиридонович.
Интенсификация процесса сушки сельскохозяйственного сырья медико- биологической направленности с применением токов высокой частоты [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Лупашко Андрей Спиридонович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 45 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС104246
Бахмутян, Наталья Витальевна.
Интенсификация процесса сушки фруктово-ягодного сырья во взвешенном слое [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бахмутян Наталья Витальевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 173 л. - Библиогр.: л. 124-133

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА375926
   Бочарова, Оксана Володимирівна.
Наукове обґрунтування методології формування та контролю якості дисперсних систем продуктів перероблення плодів та овочів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Бочарова Оксана Володимирівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 38 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС123005
Бочарова, Оксана Владимировна.
Научное обоснование методологии формирования и контроля качества дисперсных систем продуктов переработки плодов и овощей [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Бочарова Оксана Владимировна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2010. - 345 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 264-290.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА423988
Коробка, Сергій Васильович.
Обґрунтування параметрів та режимів роботи геліосушарки фруктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11 / Коробка Сергій Васильович ; Львів. нац. аграр. ун-т. - Львів, 2016. - 21 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівський національний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС140152
Якушенко, Євген Миколайович.
Підвищення енергоефективності процесу сушіння виноградних вичавок у масообмінному модулі з кондуктивним підведенням теплоти [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Якушенко Євген Миколайович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 279 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 157-177.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 663.26 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ7632
ДСТУ ISO 4125:2013

Плоди сухі та сушені. Терміни та визначення понять і номенклатура (ISO 4125:1991, IDT) [Текст]. - Чинний від 2014-10-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського