Пошуковий запит: (<.>U=Л910.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ІВ228668 Petrova, Zhanna Oleksandrivna. Energy-saving Heat Technologies for Obtaining Soy Based Plant Powders [Text] : [monograph] / Zh. O. Petrova, Yu. F. Sniezhkin, K. S. Slobodianiuk ; [Nat. Acad. of Sciences of Ukraine, Inst. of Engineering Thermophysics]. - Kyiv : Akademperiodyka, 2021. - 94, [1] p. : fig., tab. - (Project "Ukrainian scientific book in a foreign language"). - Бібліогр.: с. 86-95. - 150 copies прим. - ISBN 978-966-360-434-3 Парал. тит. арк. укр.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Sniezhkin, Yurii Fedorovych; Снєжкін, Юрій Федорович; Slobodianiuk, Kateryna Serhiivna; Слободянюк, Катерина Сергіївна; Петрова, Жанна Олександрівна; National Academy of Sciences of Ukraine (Kyiv); Institute of Engineering Thermophysics (Kyiv)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ІВ196924 Witrowa-Rajchert, Dorota. Rehydracja jako wskaźnik zmian zachodzących w tkance roślinnej w czasie suszenia [Text] / D. Witrowa-Rajchert. - Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW, 1999. - 81 s.: rys. - Бібліогр.: S.: 73-80. - ISBN 83-87660-95-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
3. | ІВ216117 Ζάμβαλντ, Ακίμ. Αποξηραινω και συντηρω μόνος μου [Text] = Apoxeraino kai syntero monos moy/Akim Zambalnt (gre) : φρούτα, λαχανικά, βότανα, καρποί και μανιτάρια / Ακίμ Ζάμβαλντ. - [Αθήνα] : ΤΟ ΒΗΕΜΑ, 2012. - 128 σ. : εικ. - (Μικρά πρακτικά). - ISBN 978-960-503-152-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ВА816190 Жеплінська, Марія Михайлівна. Інтенсифікація процесу сушіння овочів [Текст] : монографія / М. М. Жеплінська. - Київ : Компринт, 2017. - 162 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 150-157. - 300 прим. - ISBN 978-966-928-480-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА353327 Бахмутян, Наталя Віталіївна. Інтенсифікація процесу сушіння фруктово-ягідної сировини в завислому шарі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бахмутян Наталя Віталіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА379502 Турчина, Тетяна Яківна. Інтенсифікація тепловологопереносу при розпилювальному сушінні термопластичних матеріалів з рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Турчина Тетяна Яківна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2011. - 26 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС127379 Турчина, Тетяна Яківна. Інтенсифікація тепловологопереносу при розпилювальному сушінні термопластичних матеріалів з рослинної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Турчина Тетяна Яківна ; Нац. акад. наук України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2011. - 245 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 163-178.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА424988 Дмитренко, Наталія Віталіївна. Вплив стану води на теплофізичні властивості та процес сушіння рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Дмитренко Наталія Віталіївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2016. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС47289 Широкий, Д.А.. Гигротермические свойства сушеной плодоовощной продукции [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.14.05 / Широкий Д.А. ; Одесская академия холода. - О., 1994. - 221 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская академия холода
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА382625 Жданов, Іван В'ячеславович. Дослідження сушіння рослинної сировини у відцентровому псевдозрідженому шарі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Жданов Іван В'ячеславович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС128238 Жданов, Іван В'ячеславович. Дослідження сушіння рослинної сировини у відцентровому псевдозрідженому шарі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Жданов Іван В'ячеславович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 180, [23] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 154-179.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ВА806003 Снєжкін, Юрій Федорович. Енергоефективні теплотехнології виробництва функціональних харчових порошків [Текст] : монографія / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова, В. М. Пазюк ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Вінниця : ВНАУ, 2016. - 456 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 430-456. - 300 прим. - ISBN 978-966-95981-1-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Петрова, Жанна Олександрівна; Пазюк, Вадим Михайлович; Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС55438 Лупашко, Андрей Спиридонович. Интенсификация процесса сушки сельскохозяйственного сырья медико- биологической направленности с применением токов высокой частоты [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Лупашко Андрей Спиридонович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 381 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА293197 Лупашко, Андрей Спиридонович. Интенсификация процесса сушки сельскохозяйственного сырья медико- биологической направленности с применением токов высокой частоты [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Лупашко Андрей Спиридонович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 45 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС104246 Бахмутян, Наталья Витальевна. Интенсификация процесса сушки фруктово-ягодного сырья во взвешенном слое [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бахмутян Наталья Витальевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 173 л. - Библиогр.: л. 124-133Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА375926 Бочарова, Оксана Володимирівна. Наукове обґрунтування методології формування та контролю якості дисперсних систем продуктів перероблення плодів та овочів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Бочарова Оксана Володимирівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 38 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС123005 Бочарова, Оксана Владимировна. Научное обоснование методологии формирования и контроля качества дисперсных систем продуктов переработки плодов и овощей [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Бочарова Оксана Владимировна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2010. - 345 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 264-290.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА423988 Коробка, Сергій Васильович. Обґрунтування параметрів та режимів роботи геліосушарки фруктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11 / Коробка Сергій Васильович ; Львів. нац. аграр. ун-т. - Львів, 2016. - 21 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Львівський національний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС140152 Якушенко, Євген Миколайович. Підвищення енергоефективності процесу сушіння виноградних вичавок у масообмінному модулі з кондуктивним підведенням теплоти [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Якушенко Євген Миколайович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 279 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 157-177.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ7632 ДСТУ ISO 4125:2013 Плоди сухі та сушені. Терміни та визначення понять і номенклатура (ISO 4125:1991, IDT) [Текст]. - Чинний від 2014-10-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |