Пошуковий запит: (<.>U=Р123<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 67
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | WHO/23.884 Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : 49th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 1999. - viii, 96 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 884). - ISBN 92 4 120884 8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
2. | WHO/23.891 Evaluation of certain food additives [Text] : 51st report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2000. - viii, 168 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 891). - ISBN 92 4 120891 0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
3. | WHO/23.896 Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : 53rd report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2000. - viii, 128 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 896). - ISBN 92 4 120896 1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
4. | ІВ207496 Stipanuk, Martha. Biochemical and physiological aspects of human nutrition [Text] / M. Stipanuk. - Philadelphia, Pennsylvania : Saunders, 2000. - XXX, 1007 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci st. - ISBN 0-7216-4452-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
5. | WHO/23.901 Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : 55th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2001. - x, 107 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 901). - ISBN 92 4 120901 1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
6. | WHO/23.900 Evaluation of certain veterinary drug residues in food [Text] : 54th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2001. - vi, 96 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 900). - ISBN 92 4 120900 3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
7. | ВА606742 Лазарь, В. Г.. Секреты сои [Текст] : продукт ХХІ века! Вкусно и полезно / В. Г. Лазарь ; НПАО "Агропрод", Соевая фабрика НПАО "Агропрод". - К. : [б.и.], 2001. - 248 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: НПАО "Агропрод"; Соевая фабрика НПАО "Агропрод"
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | WHO/23.906 Evaluation of certain mycotoxins in food [Text] : 56th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2002. - viii, 62 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 906). - ISBN 92 4 120906 2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
9. | WHO/23.913 Evaluation of certain food additives [Text] : 59th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2002. - vii, 153 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 913). - ISBN 92 4 120913 5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
10. | WHO/23.909 Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : fifty-seventh report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2002. - x, 171 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 909). - ISBN 92 4 120909 7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
11. | WHO/695 Joint FAO/WHO Consultation on Health Implications of Acrylamide in Food (2002 ; Geneva). Health implications of acrylamide in food [Text] : report of a Joint FAO/WHO Consultation: 25-27 June 2002, WHO Headquarters, Geneva, Switzerland / Joint FAO/WHO Consultation on Health Implications of Acrylamide in Food (2002 ; Geneva) . - Geneva : WHO, 2002. - 35 p. - (Food safety consultations). - ISBN 92 4 156218 8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
12. | В347720/Т. 1 Учение о питании [Текст] = The Science of Nutrition / ред. В. Д. Ванханен. - Донецк : Донеччина, 2003 . - (Серия "Медицина"). Т. 1 : Питание здорового и больного человека / В. В. Ванханен [и др.]. - [Б. м.] : [б.и.], 2003. - 620 с.: табл. - Библиогр.: с. 612-617. - ISBN 966-556-506-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ванханен, В. Д. \ред.\; Ванханен, В. В.; Ванханен, В. Д.; Циприян, В. И.; Штепа, А. П.; Островская, С. С.
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | WHO/23.922 Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : 61st report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2004. - x, 176 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 922). - ISBN 92 4 120922 4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
14. | WHO/23.928 Evaluation of certain food additives [Text] : 63rd report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2005. - viii, 157 p.: tables. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 928). - ISBN 92 4 120928 3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
15. | Österr.bibl./№5492 Grillparzer, Marion. Low Carb [Text] : Die neue Gute-Laune-Diät / M. Grillparzer. - München : Gräfe und Unzer, 2005. - 127 S.: Ill. - (GU Ratgeber Gesundheit). - ISBN 3-7742-6865-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
16. | В344521/Т. 2 Ванханен, Владимир Вильямович Учение о питании [Текст] / В. В. Ванханен, В. Д. Ванханен. - Донецк : Донеччина, 2000 . - (Серия "Медицина"). Т. 2 : Безопасность питания / В. Д. Ванханен ; ред. В. Д. Ванханен. - [Б. м.] : [б.и.], 2005. - 276 с. - ISBN 966-566-669-5 На обл. и тит. л. авт. не указ.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ванханен, Вильям Давидович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ВА674581 Щелкунов, Леонид Федорович. Трофоэкохомология: пища, экология, человек [Текст] : книга о питании и возможностях выживания в современном мире / Л. Ф. Щелкунов. - О. : Екологія, 2005. - 1064 с. - Библиогр.: в конце глав. - ISBN 966-8740-02-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | WHO/23.934 Evaluation of certain food additives [Text] : 65th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2006. - vii, 145 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 934). - ISBN 92 4 120934 8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
19. | WHO/23.930 Evaluation of certain food contaminants [Text] : 64th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2006. - vii, 100 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 930). - ISBN 92 4 120930 5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
20. | WHO/23.939 Evaluation of certain veterinary drug residues in food [Text] : 66th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2006. - vi, 80 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 939). - ISBN 92 4 120939 9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
| |