Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (52)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 67
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
WHO/23.884

Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : 49th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 1999. - viii, 96 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 884). - ISBN 92 4 120884 8

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

2.
WHO/23.891

Evaluation of certain food additives [Text] : 51st report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2000. - viii, 168 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 891). - ISBN 92 4 120891 0

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

3.
WHO/23.896

Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : 53rd report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2000. - viii, 128 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 896). - ISBN 92 4 120896 1

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

4.
ІВ207496
Stipanuk, Martha.
Biochemical and physiological aspects of human nutrition [Text] / M. Stipanuk. - Philadelphia, Pennsylvania : Saunders, 2000. - XXX, 1007 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci st. - ISBN 0-7216-4452-X

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

5.
WHO/23.901

Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : 55th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2001. - x, 107 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 901). - ISBN 92 4 120901 1

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

6.
WHO/23.900

Evaluation of certain veterinary drug residues in food [Text] : 54th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2001. - vi, 96 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 900). - ISBN 92 4 120900 3

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

7.
ВА606742
Лазарь, В. Г..
Секреты сои [Текст] : продукт ХХІ века! Вкусно и полезно / В. Г. Лазарь ; НПАО "Агропрод", Соевая фабрика НПАО "Агропрод". - К. : [б.и.], 2001. - 248 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
НПАО "Агропрод"; Соевая фабрика НПАО "Агропрод"

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
WHO/23.906

Evaluation of certain mycotoxins in food [Text] : 56th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2002. - viii, 62 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 906). - ISBN 92 4 120906 2

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

9.
WHO/23.913

Evaluation of certain food additives [Text] : 59th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2002. - vii, 153 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 913). - ISBN 92 4 120913 5

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

10.
WHO/23.909

Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : fifty-seventh report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2002. - x, 171 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 909). - ISBN 92 4 120909 7

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

11.
WHO/695
Joint FAO/WHO Consultation on Health Implications of Acrylamide in Food (2002 ; Geneva).
Health implications of acrylamide in food [Text] : report of a Joint FAO/WHO Consultation: 25-27 June 2002, WHO Headquarters, Geneva, Switzerland / Joint FAO/WHO Consultation on Health Implications of Acrylamide in Food (2002 ; Geneva) . - Geneva : WHO, 2002. - 35 p. - (Food safety consultations). - ISBN 92 4 156218 8

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

12.
В347720/Т. 1
Учение о питании [Текст] = The Science of Nutrition / ред. В. Д. Ванханен. - Донецк : Донеччина, 2003 . - (Серия "Медицина").
Т. 1 : Питание здорового и больного человека / В. В. Ванханен [и др.]. - [Б. м.] : [б.и.], 2003. - 620 с.: табл. - Библиогр.: с. 612-617. - ISBN 966-556-506-0

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
 Р351 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ванханен, В. Д. \ред.\; Ванханен, В. В.; Ванханен, В. Д.; Циприян, В. И.; Штепа, А. П.; Островская, С. С.

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
WHO/23.922

Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : 61st report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2004. - x, 176 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 922). - ISBN 92 4 120922 4

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

14.
WHO/23.928

Evaluation of certain food additives [Text] : 63rd report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2005. - viii, 157 p.: tables. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 928). - ISBN 92 4 120928 3

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

15.
Österr.bibl./№5492
Grillparzer, Marion.
Low Carb [Text] : Die neue Gute-Laune-Diät / M. Grillparzer. - München : Gräfe und Unzer, 2005. - 127 S.: Ill. - (GU Ratgeber Gesundheit). - ISBN 3-7742-6865-7

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

16.
В344521/Т. 2
Ванханен, Владимир Вильямович
Учение о питании [Текст] / В. В. Ванханен, В. Д. Ванханен. - Донецк : Донеччина, 2000 . - (Серия "Медицина").
Т. 2 : Безопасность питания / В. Д. Ванханен ; ред. В. Д. Ванханен. - [Б. м.] : [б.и.], 2005. - 276 с. - ISBN 966-566-669-5
На обл. и тит. л. авт. не указ.

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
 Р51 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ванханен, Вильям Давидович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА674581
Щелкунов, Леонид Федорович.
Трофоэкохомология: пища, экология, человек [Текст] : книга о питании и возможностях выживания в современном мире / Л. Ф. Щелкунов. - О. : Екологія, 2005. - 1064 с. - Библиогр.: в конце глав. - ISBN 966-8740-02-5

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
 Р351 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
WHO/23.934

Evaluation of certain food additives [Text] : 65th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2006. - vii, 145 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 934). - ISBN 92 4 120934 8

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

19.
WHO/23.930

Evaluation of certain food contaminants [Text] : 64th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2006. - vii, 100 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 930). - ISBN 92 4 120930 5

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

20.
WHO/23.939

Evaluation of certain veterinary drug residues in food [Text] : 66th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2006. - vi, 80 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 939). - ISBN 92 4 120939 9

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського