Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (52)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 67
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ІВ207496
Stipanuk, Martha.
Biochemical and physiological aspects of human nutrition [Text] / M. Stipanuk. - Philadelphia, Pennsylvania : Saunders, 2000. - XXX, 1007 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci st. - ISBN 0-7216-4452-X

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

2.
WHO/23.913

Evaluation of certain food additives [Text] : 59th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2002. - vii, 153 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 913). - ISBN 92 4 120913 5

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

3.
WHO/23.891

Evaluation of certain food additives [Text] : 51st report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2000. - viii, 168 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 891). - ISBN 92 4 120891 0

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

4.
WHO/23.952

Evaluation of certain food additives [Text] : 69th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2009. - xi, 208 p.: tables. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 952). - ISBN 978 92 4 120928 3

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

5.
WHO/23.934

Evaluation of certain food additives [Text] : 65th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2006. - vii, 145 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 934). - ISBN 92 4 120934 8

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

6.
WHO/23.928

Evaluation of certain food additives [Text] : 63rd report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2005. - viii, 157 p.: tables. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 928). - ISBN 92 4 120928 3

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

7.
WHO/23.901

Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : 55th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2001. - x, 107 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 901). - ISBN 92 4 120901 1

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

8.
WHO/23.896

Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : 53rd report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2000. - viii, 128 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 896). - ISBN 92 4 120896 1

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

9.
WHO/23.884

Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : 49th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 1999. - viii, 96 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 884). - ISBN 92 4 120884 8

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

10.
WHO/23.909

Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : fifty-seventh report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2002. - x, 171 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 909). - ISBN 92 4 120909 7

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

11.
WHO/23.947

Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : 68th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2007. - xi, 225 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 947). - ISBN 978 92 4 120947 2

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

12.
WHO/23.940

Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : 67th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2007. - ix, 94 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 940). - ISBN 92 4 120940 2

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

13.
WHO/23.922

Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : 61st report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2004. - x, 176 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 922). - ISBN 92 4 120922 4

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

14.
WHO/23.930

Evaluation of certain food contaminants [Text] : 64th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2006. - vii, 100 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 930). - ISBN 92 4 120930 5

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

15.
WHO/23.906

Evaluation of certain mycotoxins in food [Text] : 56th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2002. - viii, 62 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 906). - ISBN 92 4 120906 2

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

16.
WHO/23.954

Evaluation of certain veterinary drug residues in food [Text] : 70th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2009. - vii, 134 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 954). - ISBN 978 92 4 120954 0

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

17.
WHO/23.969

Evaluation of certain veterinary drug residues in food [Text] : 75th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives / Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2012. - vii, 101 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 969). - ISBN 978 92 4 120969 4

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

18.
WHO/23.900

Evaluation of certain veterinary drug residues in food [Text] : 54th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2001. - vi, 96 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 900). - ISBN 92 4 120900 3

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

19.
WHO/23.939

Evaluation of certain veterinary drug residues in food [Text] : 66th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2006. - vi, 80 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 939). - ISBN 92 4 120939 9

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

20.
WHO/685.7

Exposure assessment of microbiological hazards in food [Text] : guidelines. - Geneva : WHO ; Geneva : FAO, 2008. - xiii, 92 p. - (Microbiological risk assessment series , ISSN 1726-5274 ; 7). - ISBN 92 4 154689 1 (WHO). - ISBN 92 5 105422 2 (FAO)

Рубрикатор НБУВ:
 П817 
 Р123 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського