Пошуковий запит: (<.>U=Р123<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 67
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ІВ207496 Stipanuk, Martha. Biochemical and physiological aspects of human nutrition [Text] / M. Stipanuk. - Philadelphia, Pennsylvania : Saunders, 2000. - XXX, 1007 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci st. - ISBN 0-7216-4452-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
2. | WHO/23.913 Evaluation of certain food additives [Text] : 59th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2002. - vii, 153 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 913). - ISBN 92 4 120913 5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
3. | WHO/23.891 Evaluation of certain food additives [Text] : 51st report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2000. - viii, 168 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 891). - ISBN 92 4 120891 0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
4. | WHO/23.952 Evaluation of certain food additives [Text] : 69th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2009. - xi, 208 p.: tables. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 952). - ISBN 978 92 4 120928 3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
5. | WHO/23.934 Evaluation of certain food additives [Text] : 65th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2006. - vii, 145 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 934). - ISBN 92 4 120934 8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
6. | WHO/23.928 Evaluation of certain food additives [Text] : 63rd report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2005. - viii, 157 p.: tables. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 928). - ISBN 92 4 120928 3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
7. | WHO/23.901 Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : 55th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2001. - x, 107 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 901). - ISBN 92 4 120901 1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
8. | WHO/23.896 Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : 53rd report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2000. - viii, 128 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 896). - ISBN 92 4 120896 1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
9. | WHO/23.884 Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : 49th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 1999. - viii, 96 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 884). - ISBN 92 4 120884 8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
10. | WHO/23.909 Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : fifty-seventh report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2002. - x, 171 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 909). - ISBN 92 4 120909 7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
11. | WHO/23.947 Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : 68th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2007. - xi, 225 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 947). - ISBN 978 92 4 120947 2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
12. | WHO/23.940 Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : 67th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2007. - ix, 94 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 940). - ISBN 92 4 120940 2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
13. | WHO/23.922 Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : 61st report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2004. - x, 176 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 922). - ISBN 92 4 120922 4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
14. | WHO/23.930 Evaluation of certain food contaminants [Text] : 64th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2006. - vii, 100 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 930). - ISBN 92 4 120930 5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
15. | WHO/23.906 Evaluation of certain mycotoxins in food [Text] : 56th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2002. - viii, 62 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 906). - ISBN 92 4 120906 2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
16. | WHO/23.954 Evaluation of certain veterinary drug residues in food [Text] : 70th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2009. - vii, 134 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 954). - ISBN 978 92 4 120954 0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
17. | WHO/23.969 Evaluation of certain veterinary drug residues in food [Text] : 75th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives / Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2012. - vii, 101 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 969). - ISBN 978 92 4 120969 4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
18. | WHO/23.900 Evaluation of certain veterinary drug residues in food [Text] : 54th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2001. - vi, 96 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 900). - ISBN 92 4 120900 3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
19. | WHO/23.939 Evaluation of certain veterinary drug residues in food [Text] : 66th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2006. - vi, 80 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 939). - ISBN 92 4 120939 9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
20. | WHO/685.7 Exposure assessment of microbiological hazards in food [Text] : guidelines. - Geneva : WHO ; Geneva : FAO, 2008. - xiii, 92 p. - (Microbiological risk assessment series , ISSN 1726-5274 ; 7). - ISBN 92 4 154689 1 (WHO). - ISBN 92 5 105422 2 (FAO)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
| |