Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (5)
Пошуковий запит: (<.>T=Організація ресторанного господарства$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.
ВА655892
Завадинська, Олена Юріївна.
Організація ресторанного господарства за кордоном [Текст] : навч. посібник / О. Ю. Завадинська, Т. Є. Литвиненко ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 200 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 194-195. - ISBN 966-629-106-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Литвиненко, Тамара Євгеніївна; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА687692
Крилова, Людмила В'ячеславівна.
Організація ресторанного господарства за кордоном [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. 6.091711 "Технологія харчування" денної та заочної форм навчання / Л. В. Крилова ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - 326 с.: іл. - Бібліогр.: с. 300-301. - ISBN 978-966-385-063-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА752570

Організація ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до викон. практ. та самост. занять для студ. ОКР "бакалавр" спец. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Рудницький С. І., Хом'як Ю. М.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2011. - 76 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 75-76. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рудницький, С. І. (уклад.); Хом'як, Ю. М. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА775753

Організація ресторанного господарства [Текст] : тести для студ. ОКР "бакалавр" галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Рудницький С. І., Хом'як Ю. М.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 83, [1] с. - Бібліогр.: с. 83-[84]. - 60 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рудницький, С. І. (уклад.); Хом'як, Ю. М. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА776697
Крилова, Людмила В'ячеславівна.
Організація ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. В. Крилова ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. готел. і ресторан. справи. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 403 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 373-374. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-339-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра готельної і ресторанної справи

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА790915

Організація ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до написання та оформ. курс. робіт для студентів напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. і заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. : Ощипок І. М., Філь М. І.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 59 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 58-59. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); Філь, М. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
Р129114

Організація ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до практ. робіт для студентів напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. і заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Ощипок І. М.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 47 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 30. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА802396
   Малюк, Людмила Петрівна.
Організація ресторанного господарства [Текст] : підручник / Л. П. Малюк, Н. В. Полстяна, О. Ю. Давидова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Лідер, 2016. - 487 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 484-487. - 300 прим. - ISBN 978-966-2732-49-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Полстяна, Надія Володимирівна; Давидова, Оксана Юріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

9.
С11685/1
Антонюк, Ірина Юріївна
Організація ресторанного господарства [Текст] : опор. конспект лекцій / [Антонюк І. Ю.] ; Київ нац. торг.-екон. ун-т, Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. - Київ : Київ нац. торг.-екон. ун-т, 2016 .
Ч. 1. - 2016. - 178 с. : іл. - Бібліогр.: с. 176-178. - 150 прим.
На обкл. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет. Кафедра технології і організації ресторанного господарства

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА860271
   Паска, Марія Зіновіївна.
Організація ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / Марія Паска. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - 206, [4] с. : рис. - Бібліогр.: с. 201-205. - 100 прим. - ISBN 978-617-7336-94-4
Авт. на корінці не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського