Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>T=Організація ресторанного господарства$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. | ВА655892 Завадинська, Олена Юріївна. Організація ресторанного господарства за кордоном [Текст] : навч. посібник / О. Ю. Завадинська, Т. Є. Литвиненко ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 200 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 194-195. - ISBN 966-629-106-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Литвиненко, Тамара Євгеніївна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА687692 Крилова, Людмила В'ячеславівна. Організація ресторанного господарства за кордоном [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. 6.091711 "Технологія харчування" денної та заочної форм навчання / Л. В. Крилова ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - 326 с.: іл. - Бібліогр.: с. 300-301. - ISBN 978-966-385-063-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА752570 Організація ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до викон. практ. та самост. занять для студ. ОКР "бакалавр" спец. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Рудницький С. І., Хом'як Ю. М.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2011. - 76 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 75-76. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Рудницький, С. І. (уклад.); Хом'як, Ю. М. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА775753 Організація ресторанного господарства [Текст] : тести для студ. ОКР "бакалавр" галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Рудницький С. І., Хом'як Ю. М.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 83, [1] с. - Бібліогр.: с. 83-[84]. - 60 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Рудницький, С. І. (уклад.); Хом'як, Ю. М. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА776697 Крилова, Людмила В'ячеславівна. Організація ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. В. Крилова ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. готел. і ресторан. справи. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 403 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 373-374. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-339-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра готельної і ресторанної справи
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА790915 Організація ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до написання та оформ. курс. робіт для студентів напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. і заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. : Ощипок І. М., Філь М. І.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 59 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 58-59. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Ощипок, І. М. (уклад.); Філь, М. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | Р129114 Організація ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до практ. робіт для студентів напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. і заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Ощипок І. М.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 47 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 30. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Ощипок, І. М. (уклад.); УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА802396 Малюк, Людмила Петрівна. Організація ресторанного господарства [Текст] : підручник / Л. П. Малюк, Н. В. Полстяна, О. Ю. Давидова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Лідер, 2016. - 487 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 484-487. - 300 прим. - ISBN 978-966-2732-49-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Полстяна, Надія Володимирівна; Давидова, Оксана Юріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| 9. | С11685/1 Антонюк, Ірина Юріївна Організація ресторанного господарства [Текст] : опор. конспект лекцій / [Антонюк І. Ю.] ; Київ нац. торг.-екон. ун-т, Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. - Київ : Київ нац. торг.-екон. ун-т, 2016 . Ч. 1. - 2016. - 178 с. : іл. - Бібліогр.: с. 176-178. - 150 прим. На обкл. авт. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет. Кафедра технології і організації ресторанного господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА860271 Паска, Марія Зіновіївна. Організація ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / Марія Паска. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - 206, [4] с. : рис. - Бібліогр.: с. 201-205. - 100 прим. - ISBN 978-617-7336-94-4 Авт. на корінці не зазнач.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|