Пошуковий запит: (<.>U=Л88$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 95
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС48713 Кардашева, Марина Вячеславовна. Физико-химические свойства природных цеолитов и их применение для охраны окружающей среды в пищевой промышленности [Текст] : дис...канд. хим. наук: 02.00.23 / Кардашева Марина Вячеславовна ; НАН Украины, Ин-т коллоид. химии и химии воды им. А. В. Думанского. - К., 1995. - 162 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальная академия наук Украины; Институт коллоидной химии и химии воды имени А. В. Думанского (Киев)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС58777 Михайленко, Владимир Григорьевич. Мембранно- сорбционная подготовка воды для напитков [Текст] : дис... канд. тех. наук: 05.18.12 / Михайленко Владимир Григорьевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 186 л. - л. 153-171Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС81021 Осіпчук, Наталія Василівна. Розробка технології безалкогольних напоїв профілактичного напряму з рослинної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Осіпчук Наталія Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 206 арк. - арк. 118-130Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС83892 Прибильський, Віталій Леонідович. Розробка ефективних технологій біологічно активних ферментованих напоїв [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Прибильський Віталій Леонідович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 322 арк.: рис.+ 234арк. дод. - арк. 296-322 Дві кн. одиниціРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС101890 Аксьонова, Олена Федорівна. Удосконалення процесів виробництва безалкогольних напоїв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Аксьонова Олена Федорівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 211 арк. - арк. 161-179Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС106790 з дод. Осипова, Лариса Анатольевна. Научно-практическое обоснование и разработка технологии консервированных функциональных напитков [Текст] : дис... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Осипова Лариса Анатольевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2007. - 376 л. - Бібліогр.: арк. 328-376. 2 кн. од. Приложение: Научно-практическое обоснование и разработка технологии консервированных функциональных напитков. - О., 2007. - 201 л. : табл. Шифр ДС106790 дод.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС49343сл Литовченко, Александр Михайлович. Разработка и внедрение рациональной технологии комплексного использования плодов, ягод, винограда и другого растительного сырья для получения соков, напитков и вин повышенной биологической ценности [Текст] : дис...д-ра техн. наук: 05.18.07 / Литовченко Александр Михайлович ; УААН, Ин-т садоводства. - К., 1994. - 391 л. Для сл. пользования.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); Институт садоводства (Новоселки (пос.), Киев. обл.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС50590 Гарадзюк, Іван Васильович. Обгрунтування застосування консервованої Збручанської мінеральної води для лікування хворих на хронічний піелонефрит в позакурортних умовах [Текст] : дис... канд. мед. наук: 14.01.02 / Гарадзюк Іван Васильович ; Чернівецький держ. медичний ін-т. - Чернівці, 1996. - 161 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Чернівецький державний медичний інститут
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС57585 Бандуренко, Галина Михайлівна. Розробка технології напівфабрикатів для безалкогольних напоїв і пюреподібних продуктів харчування з плодоовочевої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бандуренко Галина Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 219 л. - л. 159-210Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС73724 Вітряк, Оксана Павлівна. Удосконалення технології безалкогольних напоїв бродіння з використанням нетрадиційних культур мікроорганізмів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Вітряк Оксана Павлівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 201 арк. - арк. 128-138Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС74174 Ткаченко, Михаил Григорьевич. Разработка технологии производства ароматизированных напитков на основе использования растительного сырья юга Украины [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Ткаченко Михаил Григорьевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2001. - 130 л. + прил. 126л. - Библиогр.: л. 118-130 Две кн. единицыРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА292154 Гараздюк, Іван Васильович. Обгрунтування застосування консервованої Збручанської мінеральної води для лікування хворих на хронічний пієлонефрит в позакурортних умовах [Текст] : автореф. дис... канд. мед. наук: 14.01.02 / Гараздюк Іван Васильович ; Івано-Франківська держ. медична академія. - Івано-Франківськ, 1996. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Івано-Франківська державна медична академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА298874 Бандуренко, Галина Михайлівна. Розробка технології напівфабрикатів для безалкогольних напоїв і пюреподібних продуктів харчування з плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бандуренко Галина Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА350638 Аксьонова, Олена Федорівна. Удосконалення процесів виробництва безалкогольних напоїв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Аксьонова Олена Федорівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА365008 Круглова, Ольга Андріївна. Вдосконалення нормативної бази фасованих мінеральних і питних вод [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.02 / Круглова Ольга Андріївна ; Національний ун-т "Львівська політехніка". - Л., 2009. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет "Львівська політехніка" (Львів)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА301657 Михайленко, Володимир Григорович. Мембранно- сорбційна підготовка води для напоїв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Михайленко Володимир Григорович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА290160 Кардашева, Марина Вячеславовна. Физико-химические свойства природных цеолитов и их применение для охраны окружающей среды в пищевой промышленности [Текст] : автореф. дис... канд. хим. наук: 02.00.23 / Кардашева Марина Вячеславовна ; НАН Украины, Ин-т коллоид. химии и химии воды им. А. В. Думанского. - К., 1995. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальная академия наук Украины; Институт коллоидной химии и химии воды имени А. В. Думанского (Киев)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА317848 Ткаченко, Михайло Григорович. Розробка технології виробництва ароматизованих напоїв на основі використання рослинної сировини півдня України [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Ткаченко Михайло Григорович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2001. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА319021 Вітряк, Оксана Павлівна. Удосконалення технології безалкогольних напоїв бродіння з використанням нетрадиційних культур мікроорганізмів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Вітряк Оксана Павлівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА326966 Осіпчук, Наталія Василівна. Розробка технології безалкогольних напоїв профілактичного напряму з рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Осіпчук Наталія Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |