Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (38)Автореферати дисертацій (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л874.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА281498
Калмикова, Ірина Семенівна.
Застосування електроплазмолізу для інтенсифікації видобування фенольних речовин із винограду в технології червоних столових вин і натурального соку? [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13;05.18.07 / Калмикова Ірина Семенівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості. - О., 1993. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеський технологічний інститут харчової промисловості

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА289404
Арпентин, Георгий Николаевич.
Основы технологии столовых вин с повышенной пищевой ценностью и их медико-биологическая оценка [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Арпентин Георгий Николаевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1994. - 48 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА299428
   Гержикова, Вікторія Григорівна.
Біотехнологічні основи підвищення якості столових і шампанських виноматеріалів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.19 / Гержикова Вікторія Григорівна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 1997. - 47 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА300476
Анікіна, Надія Станіславівна.
Розробка системи фізико-хімічних показників столових вин для виявлення фальсифікації шляхом розведення водою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Анікіна Надія Станіславівна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 1998. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА311008
Білько, Марина Володимирівна.
Розробка технологічних прийомів формування сортового аромату при виробництві столових виноматеріалів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Білько Марина Володимирівна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА310945
Носик, Оксана Сергіївна.
Розробка методики виявлення фальсифікації столових сухих марочних вин [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Носик Оксана Сергіївна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА310429
Храмченкова, Ірина Валеріївна.
Розробка системи контролю процесу визрівання ординарних білих міцних виноматеріалів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Храмченкова Ірина Валеріївна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА318394
Толстенко, Дмитро Павлович.
Розробка методики визначення оптимальної схеми обробки білих столових виноматеріалів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Толстенко Дмитро Павлович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2002. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА329451
Хачатрян, Карен Татулович.
Совершенствование технологий производства натуральных полусухих, полусладких и сладких вин [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Хачатрян Карен Татулович ; Научно-производственное и проектное ГЗАО "Парен", Армянская сельскохозяйственная академия. - Ереван, 2004. - 16 с.
Описано по переводу. - Текст на арм. яз.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Армянская сельскохозяйственная академия; Научно-производственное и проектное ГЗАО "Парен"; Армянская сельскохозяйственная академия

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА332984
Шарапова, Тетяна Олександрівна.
Розробка методів оцінки і способу активації таніну для стабілізації білих столових виноматеріалів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Шарапова Тетяна Олександрівна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2004. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА350365
Гемаєв, Хасан Зубайович.
Удосконалення технології виробництва білих столових вин на основі використання препаратів деревини дуба [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Гемаєв Хасан Зубайович ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2007. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА366579
Геок, Вікторія Миколаївна.
Удосконалення технології напівсухих і напівсолодких столових вин на основі недобродів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Геок Вікторія Миколаївна ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2009. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 663.22 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА377247
   Ткаченко, Оксана Борисівна.
Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновних процесів їх виробництва [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.05 / Ткаченко Оксана Борисівна ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2010. - 44 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА375264
Ткаченко, Дмитро Павлович.
Удосконалення технології червоних столових вин на основі використання вуглекислотної мацерації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Ткаченко Дмитро Павлович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА380447
Сукоян, Манвел Робертович.
Разработка технологии приготовлени[я] натуральных столовых вин из европейских сортов винограда, завезенны[х] в северо-восточный виноградарский район РА [Text] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Сукоян Манвел Робертович ; Гос. аграр. ун-т Армении. - Ереван, 2011. - 28 с. : рис., табл. - Текст вірм.
Опис складено за перекладом.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Государственный аграрный университет Армении

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА418553
Тенетка, Аліна Іванівна.
Удосконалення технології рожевих столових виноматеріалів з використанням антиоксидантів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Тенетка Аліна Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА424952
Тринкаль, Ольга Валентинівна.
Удосконалення технології столових білих вин із сортів винограду нової вітчизняної селекції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Тринкаль Ольга Валентинівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА442858
Луцькова, Вікторія Анатоліївна.
Розробка технології крижаного вина в агрокліматичних умовах Північного Причорномор'я [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Луцькова Вікторія Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 663.22 
 663.25 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА443086
Циганкова, Олена Вікторівна.
Удосконалення технології столових вин регулюванням вмісту фенольних речовин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Циганкова Олена Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА438622
Щербина, Віта Анатоліївна.
Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Щербина Віта Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського