Пошуковий запит: (<.>U=Л876$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 95
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА566609 Колотуша, Петро Васильович. Технологія виробництва пива [Текст] : навч. посібник для студ. спец. 27.04 "Технологія бродильних виробництв і виноробство" / П. В. Колотуша ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1995. - 228 с. - ISBN 5-7763-9495-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | MFI2774/1-2 Eisenring, René. Untersuchung der Filtrierbarkeit und kolloidalen Stabilität von Bier und anderen Getranken [Text] : Abh. / R. Eisenring ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1995. - 114 S.:Ill. - (Diss ETH ; 11101) 2 mfisheРубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich
Видання зберігається у :
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС57836 Ляшенко, Николай Иванович. Разработка биохимических критериев оценки пивоваренных качеств хмеля и эффективной технологии его использования в пивоварении [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Ляшенко Николай Иванович ; УААН, Институт хмелеводства. - Житомир, 1996. - 309 л. - л. 250-270Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Институт хмелеводства; УААН; Институт хмелеводства
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА296047 Ляшенко, Микола Іванович. Розробка біохімічних критеріїв оцінки пивоварних якостей хмелю та ефективної технології його використання в пивоварінні [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Ляшенко Микола Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 47 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА296843 Олішевський, Валентин Вікторович. Дослідження впливу електрофізичних способів на пиво з метою підвищення його стійкості [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Олішевський Валентин Вікторович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 26 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | АО262399 Первый в России. История пивоваренного завода имени Степана Разина [Текст] / общ.ред. Г. М. Гривичия. - СПб. : Белое и черное, 1997. - 159 с.: фот.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Гривичия, Г. М. (общ.ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА581389 Костриця, Микола Юхимович. Хміль та пиво в Україні з давнини до сьогодення [Текст] / М. Ю. Костриця, Й. Г. Рейтман ; ред. Й. Г. Рейтман ; Ін-т сіл. госп-ва Полісся. - Житомир : [б.в.], 1997. - 238 с. - ISBN 5-868-002-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Рейтман, Йосип Григорович; Рейтман, Йосип Григорович (ред.); Інститут сільського господарства Полісся (Житомир)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА576553 О пиве с любовью и поклонением [Текст] / ред. М. Полупанова ; Николаевский пивзавод "Янтарь". - Николаев : [б.в.], 1997. - 52 с.:ил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Полупанова, Мария (ред.); Николаевский пивзавод "Янтарь"
Видання зберігається у :
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС54189 Олішевський, Валентин Вікторович. Дослідження впливу електрофізичних способів на пиво з метою підвищення його стійкості [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Олішевський Валентин Вікторович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 203 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА663095 Золотые грани "Янтаря" [Текст] : очерки о коллективе акционерного общества Николаевский пивзавод "Янтарь" / ред. Л. Щетинина. - Николаев : [б.и.], 1998. - 128 с.: фотоил. Посвящается 25-летию заводаРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Щетинина, Л. (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р86972 Оболонь [Текст] : [Проспект]. - К. : Такі справи, 1998. - 28 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА303229 Бармаков, Михайло Сергійович. Розробка способів підготування хмелю для пивоваріння із застосуванням сірчистого ангідриду та електрообробки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бармаков Михайло Сергійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС60170 Бармаков, Михайло Сергійович. Розробка способів підготування хмелю для пивоваріння із застосуванням сірчистого ангідриду та електрообробки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бармаков Михайло Сергійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 157 л.: рис. - л. 118-128Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ352 ДСТУ 3888-99 Пиво: Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УРСР 979-83 (зі скасуванням в Україні ГОСТ 3473-78) та чинних технічних умов; Введ. 2000.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 16с., ІІІ, 16 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України) Укр. та рос. мовами.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА306208 Отасовіє Вілсон Егбомон Розробка та дослідження процесу виробництва пива з використанням несолодженого сорго [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Отасовіє Вілсон Егбомон ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС62207 Отасовие Вильсон Эгбомон Разработка и исследование процесса производства пива с использованием несоложеного сорго [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Харьковская гос. академия технологии и организации питания ; Харьковская государственная академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 181 л. - л. 144-160Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА595095 Домарецький, Віталій Афанасійович. Технологія солоду та пива [Текст] : підручник для студ. вищих закл. освіти, що навч. за спец. "Технологія бродильних виробництв і виноробства" / В. А. Домарецький. - К. : Урожай, 1999. - 542 с.: рис. - ISBN 966-05-0141-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА623066 Рикен, Карл Хайнц. Здоровье с пивом [Текст] / К. Х. Рикен, Х. в. Браак ; пер. с нем. К. Давыдова. - М. : Фаир-Пресс, 2001. - 157 с.: рис. - (Библиотека здоровья). - ISBN 5-8183-0286-5 (рус.). - ISBN 3-635-60443-7 (нем.)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Браак, Хайке ван; Давыдова, К. (пер. с нем.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р102234 Технологія вирощування пивоварного ячменю [Текст] : практичні рекомендації / В. А. Власенко [та ін.] ; Мирон. ін-т пшениці ім. В. М. Ремесла УААН. - Миронівка : [б.в.], 2001. - 17 с. - Бібліогр.: с. 17Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Власенко, В. А.; Шубенко, І. А.; Шубенко, Н. П.; Мельник, С. А.; Дубіцька, Л. І.; Українська академія аграрних наук (Київ); Миронівський інститут пшениці імені В. М. Ремесла
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА634715 Линия Петровича. 170 лет крымскому пивоварению [Текст] / авт.-сост. О. В. Рыбина ; отв.ред. В. Ю. Исаев. - Симферополь : СОНАТ, 2002. - 111с.: ил., 8 л.цв.ил. - ISBN 966-7347-79-6 20-летию пивобезалкогольного комбината "Крым" посвящаетсяРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Исаев, В. Ю. (отв.ред.); Рыбина, О. В. (авт.-сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |