Пошуковий запит: (<.>U=Л961.9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 177
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ІВ207567 Kowalczyk, Roman. Analiza technologiczno-techniczna produkcji zagęszczonego soku jabłkowego [Text] / R. Kowalczyk. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006. - 97 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego). - Бібліогр.: s. 88-97. - ISBN 83-7244-706-3 Rezjume angl. m.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego
Видання зберігається у :
|
2. | РА295521 Ільєва, Олена Сергієвна. Інтенсифікація процесу одержання плодоягідних соків дифузійним методом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Ільєва Олена Сергієвна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 21 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА301586 Адоньєв, Євген Олександрович. Електроакустичний метод експрес- контролю вмісту сухих речовин в плодових соках при первинній переробці плодів та ягід [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.20.02 / Адоньєв Євген Олександрович ; Національний аграрний ун-т. - К., 1998. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний аграрний університет (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС58776 Адоньєв, Євген Олександрович. Електроакустичний метод експрес- контролю вмісту сухих речовин в плодових соках при первинній переробці плодів та ягід [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.20.02 / Адоньєв Євген Олександрович ; Національний аграрний ун-т. - К., 1998. - 175 л. - л. 139-147Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний аграрний університет (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС81057 Азаров, Алексей Вячеславович. Разработка технологий получения и холодильного хранения инулинсодержащего концентрата и его использование в пищевой промышленности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Азаров Алексей Вячеславович ; Одесская гос. академия холода. - О., 2003. - 203 л.: рис. - Библиогр.: л. 180-191Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия холода
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА326723 Азаров, Олексій Вячеславович. Розробка технологій одержання і холодильного зберігання інулінвмістимого концентрату і його використання в харчовій промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Азаров Олексій Вячеславович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2003. - 19 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія холоду
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ВА798606 Біленька, Ірина Ремівна. Оздоровчі продукти на основі топінамбура [Текст] : монографія / І. Р. Біленька, Н. А. Лазаренко ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Букаєв Вадим Вікторович [вид.], 2015. - 126 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 109-126. - 300 прим. - ISBN 978-617-7215-36-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лазаренко, Наталя Анатоліївна; Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА291629 Білоконь, Тетяна Іванівна. Розробка технолоії пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основі [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Білоконь Тетяна Іванівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС50220 Белоконь, Татьяна Ивановна. Разработка технологии пектинового концентрата и консерированных продуктов на его основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Белоконь Татьяна Ивановна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 182 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА303204 Бондарик, Зінаїда Олександрівна. Розробка технології лактоферментованих комбінованих продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Бондарик Зінаїда Олександрівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС62448 Бондарик, Зинаида Александровна. Разработка технологии лактоферментированных комбинированных продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Бондарик Зинаида Александровна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 189 л. - л. 143-153Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС58813 Бочарова, Оксана Владимировна. Разработка технологии фруктово- овощных нектаров стабильной консистенции [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бочарова Оксана Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 161 л. - л. 117-127Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ВА727453 Бочарова, Оксана Владимировна. Формирование качества соков, окрашенных антоцианами [Текст] / Бочарова О. В. - О. : Друк, 2008. - 126 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 116-118. - 500 прим. - ISBN 978-966-2907-99-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА300825 Бочарова, Оксана Володимирівна. Розробка технології фруктово- овочевих нектарів стабільної консистенції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бочарова Оксана Володимирівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА403758 Буланша, Наталя Анатоліївна. Розробка технології ферментованих продуктів на основі топінамбура [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Буланша Наталя Анатоліївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС143462 Буланша, Наталя Анатоліївна. Розробка технології ферментованих продуктів на основі топінамбура [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Буланша Наталя Анатоліївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 208 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 124-145.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС67457 Бурдо, Алла Константиновна. Разработка технологии стабилизированного свекольного криоконцентрата [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бурдо Алла Константиновна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2000. - 196 л. - л. 167-179Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА310843 Бурдо, Алла Костянтинівна. Розробка технології стабілізованого бурякового кріоконцентрату [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бурдо Алла Костянтинівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 15 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА290281 Вікуль, Світлана Іванівна. Технологія ультрафільтрації плодово-ягідних соків, збагачених біополімерами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Вікуль Світлана Іванівна ; Одеська академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА357826 Ващук, Тимофій Олександрович. Теплотехнологічні режими процесу концентрування томатопродуктів в роторно-пліковій випарній установці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ващук Тимофій Олександрович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |