Пошуковий запит: (<.>U=Л98$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 316
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ІВ224196 Dubova, H. Y. Advances in research on food aroma recovery [Text] : monograph / H. Y. Dubova ; ed. by A. T. Bezusov ; Engl. transl.: V. I. Voskoboinyk, N. I. Rudenko ; Higher educational establishment of Ukoopspilka "Poltava university of economy and trade" (PUET). - 2nd ed. - Poltava : PUET, 2017. - 187 p. : fig., tab. - Бібліогр.: с. 161-187. - 300 пр. прим. - ISBN 978-966-184-287-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Bezusov, A. T. (ред.); Voskoboinyk, V. I. (пер.); Rudenko, N. I. (пер.); Дубова, Галина Євгеніївна; "Poltava university of economy and trade", higher educational establishment of Ukoopspilka (Poltava)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ІВ212879 Hinkel, Christian. Carbonsäure-5-Hydroxytryptamide in Kaffee [Text] : Diss. / C. Hinkel ; Fakultät Mathematik und Naturwiss. der Technischen Universatät Dresden. - Dresden : [б.в.], 2008. - 159 S.: Abb. - Бібліогр.: S.152-159Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Fakultät Mathematik und Naturwiss. der Technischen Universatät Dresden
Видання зберігається у :
|
3. | ІВ197215 Flavourings [Text] : production, composition, applications, regulations / ed. E. Ziegler, H. Ziegler. - Weinheim[etc.] : Wiley-VCH, 1998. - 710 p.: fig. - Бібліогр.: Bibliogr. v kinci st. - ISBN 3-527-29786-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ziegler, Erich (ed.); Ziegler, Herta (ed.)
Видання зберігається у :
|
4. | ВА827425 Мустафін, Олексій Рафаїлович. Hot story. Неймовірні пригоди прянощів у світі людей [Текст] / Олексій Мустафін. - Харків : Фоліо, 2018. - 184, [2] с. : іл. - 1000 прим. - ISBN 978-966-03-8391-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ІР9678 Ghendov-Moşanu, Aliona. Obtaining and stabilizing dyes, antioxidants and preservatives of plant origin for functional foods [Text] : abstr. of the diss. ... Dr of Engineering Sciences : 253.01 / Ghendov-Moşanu Aliona ; Techn. Univ. of Moldova, [Dep. of Food Technology]. - Chisinau, 2021. - 70 p. : fig., tab.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Technical University of Moldova (Chisinau). Department of Food Technology
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | В277350/2 Lu Yu The classic of tea. The sequel to The classic of tea [Text] / written by: Lu Yu, Lu Tingcan. - Changsha, Hunan : Hunan people's publ. house, 2009 . Vol. 2 / transl. into modern Chinese a. into Engl. by Jiang Xin a. Jiang Yi. - 2009. - P. 305-701. - (Library of Chinese classics : Chinese-English). - Текст кит., англ. - ISBN 978-7-5438-5996-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Lu Tingcan ; Jiang Xin (пер.); Jiang Yi (пер.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | В277350/1 Lu Yu The classic of tea. The sequel to The classic of tea [Text] / written by: Lu Yu, Lu Tingcan. - Changsha, Hunan : Hunan people's publ. house, 2009 . Vol. 1 / transl. into modern Chinese a. into Engl. by Jiang Xin a. Jiang Yi. - 2009. - 303 p. - (Library of Chinese classics : Chinese-English). - Текст кит., англ. - ISBN 978-7-5438-5994-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Lu Tingcan; Jiang Xin (пер.); Jiang Yi (пер.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ІВ215207 The сlassic of tea [Text]. - [Taiwan] : [Net and books], 2010. - 123 p. : ill. - Текст кит. - ISBN 978-986-213-195-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ІВ195451 Böker, Andreas. Untersuchungen zur biotechnischen Gewinnung einer Fruchtaroma-Impact-Verbindung mit Kulturen von Basidiomyceten [Text] : Diss. / A. Böker ; Universität Hannover. Fachb. Chemie. - Hannover : [б.в.], 1997. - 326 S.: Abb. - Бібліогр.: S.: 305-326Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Universität Hannover. Fachb. Chemie
Видання зберігається у :
|
10. | РА425217 Терзієв, Сергій Георгійович. Інноваційні теплотехнології харчоконцентратних виробництв на основі системного моделювання та комбінованих процесів тепломасопереносу [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Терзієв Сергій Георгійович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 45 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | Р79629 Інструкція про порядок і умови постачання, приймання, зберігання та відпуску чаю чорного байхового І2-034-94 [Текст] / підгот. О. М. Плужнікова [та ін.]. - К. : [б.в.], 1994. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Плужнікова, О. М (підгот.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС114684 Чернов, Андрій Миколайович. Інтенсифікація процесів одержання біологічно активних речовин і розробка гнучких систем їх виробництва [Текст] : дис. ... д-ра фармац. наук : 15.00.01 / Чернов Андрій Миколайович ; Нац. фармац. ун-т. - Х., 2010. - 316 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 269-316 Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний фармацевтичний університет (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА369540 Чернов, Андрій Миколайович. Інтенсифікація процесів одержання біологічно активних речовин та розробка гнучких технологічних систем їх виробництва [Текст] : автореф. дис. ... д-ра фармацевт. наук : 15.00.01 / Чернов Андрій Миколайович ; Нац. фармац. ун-т. - Х., 2010. - 39 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний фармацевтичний університет (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА346941 Ряшко, Галина Михайлівна. Інтенсифікація процесу екстрагування при виробництві розчинної кави [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ряшко Галина Михайлівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА418271 Георгієш, Катерина Вікторівна. Інтенсифікація процесу тепломасопереносу при екстрагуванні біологічно активних речовин з рослинних матеріалів в умовах дії мікрохвильового поля [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Георгієш Катерина Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2015. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС141040 Волнянська, Олена Вікторівна. Іонометрія деяких нітрогенвмісних органічних харчових добавок в промисловій продукції [Текст] : дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Волнянська Олена Вікторівна ; Держ. ВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпропетровськ, 2014. - 170 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 152-168.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Український державний хіміко-технологічний університет", державний вищий навчальний заклад (Дніпропетровськ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА406922 Волнянська, Олена Вікторівна. Іонометрія деяких нітрогенвмісних органічних харчових добавок в промисловій продукції [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Волнянська Олена Вікторівна ; Держ. ВНЗ "Ужгород. нац. ун-т". - Ужгород, 2014. - 20 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Ужгородський національний університет", державний вищий навчальний заклад
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА441747 Боднар, Оксана Ігорівна. Адаптація і регуляція зовнішніми чинниками метаболізму та продукування біологічно активних речовин у Chlorella vulgaris Beij. в аквакультурі [Текст] : автореф. дис. ... д-ра біол. наук : 03.00.04 / Боднар Оксана Ігорівна ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці, 2019. - 43 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | Р108037 Ahmad Tea, London. Английский чай "Ахмад" [Текст] : каталог 2006 (1) / Ahmad Tea, London. - Б.м. : [б.и.], 2006. - 21 с.: ил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ3142 ДСТУ 4595:2006 Білок соєвий. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |