![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л996.5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 163
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА740226 Вилсон, Диана. Тело & душа. Здоровый образ жизни [Текст] / Диана Вилсон ; [пер. на рус. Прищенко Е. В.]. - [Б. м. : б. и.], [2011]. - 393 с. : фот. - ISBN 978-1-61623-571-090000. - ISBN 978-966-2630-00-8 (рус.)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Прищенко, Е. В. (пер.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ231246 Lukashevych, Yana. Eat Good Feel Good [Text] = Essen sie gut. Fühlen sie sich gut / Yana Lukashevych ; [пер. з укр. Годун О. М.]. - Dnipro : Lira, 2023. - 89, [1] S. : ill. - Текст нім. - 20 прим. - ISBN 978-966-981-735-8 Перевод заглавия: Їж добре, почувайся добре (нім. мовою). Переклад назви: Їж добре, почувайся добре (нім. мовою).Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Годун, О. М. (пер.); Лукашевич, Яна Олександрівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ231244 Lukashevych, Yana. Eat Good Feel Good [Text] / Yana Lukashevych ; [пер. з укр. Афанасьєва В.]. - Dnipro : Lira, 2023. - 89, [1] p. : ill. - 20 прим. - ISBN 978-966-981-730-3 Перевод заглавия: Їж добре, почувайся добре (англ. мовою). Переклад назви: Їж добре, почувайся добре (англ. мовою).Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Афанасьєва, В. (пер.); Лукашевич, Яна Олександрівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ231245 Łukaszewicz, Jana. Eat Good Feel Good [Text] = Jedz dobrze i czuj się dobrze / Jana Łukaszewicz ; [пер. з укр. Єрьоміна В. І.]. - Dnipro : Lira, 2023. - 89, [1] s. : il. - Текст пол. - 20 прим. - ISBN 978-966-981-768-6 Перевод заглавия: Їж добре, почувайся добре (пол. мовою). Переклад назви: Їж добре, почувайся добре (пол. мовою).Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єрьоміна, В. І. (пер.); Лукашевич, Яна Олександрівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА868904 Лукашевич, Яна Олександрівна. Eat Good Feel Good [Текст] = Їж добре, почувайся добре / Яна Лукашевич. - Дніпро : Ліра, 2023. - 90 с. : кольор. іл. - 20 прим. - ISBN 978-966-981-725-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СО39446 Стельмах, Оксана Сергіївна. Книга корисних страв від нутриціолога Оксани Стельмах [Текст] / [О. С. Стельмах]. - Житомир : Тарнаушенко Л. І. [вид.] : Рута, 2023. - 167 с. : іл. - Назва обкл. : Книга корисних страв. Близько 300 унікальних рецептів для схуднення та підтримки здорового способу життя від нутриціолога Оксани Стельмах. - Назва на корінці : Книга корисних страв. - ISBN 978-617-581-606-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС71318 Технології продуктів оздоровчого харчування [Текст] : монографія / [М. Я. Бомба та ін.] ; за ред. д-ра с.-г. наук, проф. М. Я. Бомби ; Львів. нац. ун-т ім. Івана Франка. - Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2023. - 336 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 304-335 та в кінці розд. - 50 прим. - ISBN 978-617-10-0791-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бомба, Мирослав Ярославович; Вівчарук, Ольга Миколаївна; Жиліщич, Юстина Василівна; Кректун, Богдан Васильович; Лотоцька-Дудик, Уляна Богданівна; Майкова, Світлана Віталіївна; Макогін, Ганна Василівна; Максимець, Олександра Богданівна; Маслійчук, Ольга Богданівна; Пандяк, Ігор Григорович; Петлін, Ірина Володимирівна; Сливка, Наталія Богданівна; Сусол, Наталія Ярославівна; Федина, Лариса Олександрівна; Бомба, Мирослав Ярославович (ред.); Львівський національний університет імені Івана Франка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ230551 Mazurenko, Igor Kostiantynovych. Products for Children with Infectious Diseases. Technologies and Assortment [Text] : monograph / Igor Mazurenko, Shao Zhengzheng ; Hunan University of Humanities, Science and Technology, Henan Institute of Science and Technology (Xinxiang), School of Food Science, Sumy National Agrarian University (Sumy). - Odesa : Astroprint, 2022. - 296 p. : tab., fig., табл., рис. - Текст укр., англ. - Бібліогр.: с. 274-289. - 300 прим. - ISBN 978-966-927-852-4 Перевод заглавия: Продукти для дітей з інфекційними захворюванням. Технології і асортимент (англ та укр. мовою). Переклад назви: Продукти для дітей з інфекційними захворюванням. Технології і асортимент (англ та укр. мовою).Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Shao Zhengzheng; Шао Чженчжен; Мазуренко, Ігор Костянтинович; Hunan University of Humanities, Science and Technology; Henan Institute of Science and Technology (Xinxiang). School of Food Science; Sumy National Agrarian University (Sumy)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ231574 Quality formation of flour, meat, fermented milk products for hotels and diet restaurants [Text] : monograph / [Ya. Biletska et al.] ; V. N. Karazin Kharkiv National University. - Kharkiv : V. N. Karazin Kharkiv National University, 2022. - 131 p. : fig., tab. - Назва на корінці : Quality formation of flour, meat, fermented milk products. - Бібліогр. в кінці гл. - 300 cop. прим. - ISBN 978-966-285-737-5 Перевод заглавия: Формування якості борошняних, м'ясних, кисломолочних виробів для готелів та ресторанів дієтичного спрямування (англ. мовою). Переклад назви: Формування якості борошняних, м'ясних, кисломолочних виробів для готелів та ресторанів дієтичного спрямування (англ. мовою).Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Biletska, Ya.; Білецька, Яна Олександрівна; Ryzkova, T.; Рижкова, Таїсія Миколаївна; Hnoievyi, I.; Гноєвий, Ігор Вікторович; Danilova, T.; Данілова, Тетяна Миколаївна; Karpenko, L.; Карпенко, Людмила Костянтинівна; Kritsova, A.; Крівцова, Анна Сергіївна; V. N. Karazin Kharkiv National University (Kharkiv)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС68074 Олівер, Джеймі. Супер'їжа на щодень [Текст] : [рецепти для здоровішого і щасливішого життя] / Джеймі Олівер ; пер. з англ. Марти Сахно. - Львів : Вид-во Старого Лева, 2021. - 308, [2] с. : фот. - 2000 прим. - ISBN 978-617-679-666-4 (укр.). - ISBN 978-0-718-18123-9 (англ.)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сахно, Марта (пер.); Oliver, Jamie
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА448618 Дацишин, Катерина Євгенівна. Розробка технології низькоалергенного гідролізату білків сироватки для збагачення молочних продуктів спеціального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Дацишин Катерина Євгенівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА449481 Ленерт, Світлана Олександрівна. Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Ленерт Світлана Олександрівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 46 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА858525 Лукашевич, Яна Олександрівна. EAT GOOD FEEL GOOD [Текст] / Яна Лукашевич. - Днепр : Лира, 2021. - 87 с. : цв. ил. - 20 прим. - ISBN 978-966-981-504-0Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА451457 Білецька, Яна Олександрівна. Наукове обґрунтування формування якості спеціалізованих продуктів та впровадження інтегрованого методу їх застосування [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Білецька Яна Олександрівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 40 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА844035 Сухенко, Юрій Григорович. Технології харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : монографія / Ю. Г. Сухенко, М. М. Жеплінська, Н. М. Слободянюк ; [Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України]. - Київ : Ямчинський О. В. [вид.], 2020. - 299 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 262-285. - 300 прим. - ISBN 978-617-7890-87-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Жеплінська, Марія Михайлівна; Слободянюк, Наталія Михайлівна; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА832518 Выскребенцева, Елена. Как снизить вес, сохранить результат, не навредив себе [Текст] / Елена Выскребенцева. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2019. - 317, [3] с. - Бібліогр.: с. [319]. - 5000 прим. - ISBN 978-617-12-5944-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС65756 Давыдова, Наташа. #Прессуйтело. Строй счастье своими руками [Текст] / Наташа Давыдова. - Киев : Форс Україна, 2019. - 302 с. : фот. цв. - 2000 прим. - ISBN 978-617-7559-89-3 @TETYAMOTYA. Кн. в суперобкл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС65757 Ґандрі, Стівен Р.. Рослинний парадокс. Кулінарна книга [Текст] : 100 смач. рецептів, що допоможуть вам схуднути, зцілити організм і почати жити без лектинів / д-р медицини Стівен Р. Ґандрі ; з англ. пер. Дар'я Лученкова. - Київ : Форс Україна, 2019. - 286, [1] с. : кольор. іл. - (New York times bestseller). - Дод. тит. арк. англ. - Бібліогр.: с. 286-[287]. - Пер. изд. : The plant paradox. Cookbook / Steven R. Gundry. - 2018. - 1500 прим. - ISBN 978-617-7559-70-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лученкова, Дар'я (пер.); Gundry, Steven R.; Gundry, Steven R.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА832343 Романова, Марина Юрьевна. Чудо-крупы: чечевица, кускус, булгур, киноа. Вкусные и полезные каши для красоты и здоровья [Текст] / Марина Романова. - Харьков : Виват, 2019. - 221, [1] с. - (Полезная книга). - Назва на корінці : Чудо-крупы: чечевица, кускус, булгур, киноа. - 4100 прим. - ISBN 978-966-942-882-0. - ISBN 978-617-7151-24-0 (серия) На обкл. авт. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС66945 Давыдова, Наталья. Здорово едим. Попробуй счастье на вкус [Текст] : [90 секрет. рецептов] / Наташа Давыдова. - Київ : Форс Україна, 2019. - 207 с. : фот. - 500 прим. - ISBN 978-617-7808-36-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|