Пошуковий запит: (<.>U=Л874.11$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС86627 Шарапова, Татьяна Александровна. Разработка методов оценки и способа активации танина для стабилизации белых столовых виноматериалов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Шарапова Татьяна Александровна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2004. - 182 л. - Библиогр.: л. 119-135Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС74833 Толстенко, Дмитрий Павлович. Разработка методики определения оптимальной схемы обработки белых столовых виноматериалов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Толстенко Дмитрий Павлович ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2002. - 148 л. - Библиогр.: л. 111-121Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС101889 Гемаев, Хасан Зубаевич. Совершенствование технологии производства белых столовых вин на основе использования препаратов древесины дуба [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Гемаев Хасан Зубаевич ; Нац. ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2007. - 185 л. - Библиогр.: л. 122-131Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС67560 Храмченкова, Ирина Валериевна. Разработка системы контроля процесса созревания ординарных белых крепких виноматериалов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Храмченкова Ирина Валериевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 292 л. - л. 154-175Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА350365 Гемаєв, Хасан Зубайович. Удосконалення технології виробництва білих столових вин на основі використання препаратів деревини дуба [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Гемаєв Хасан Зубайович ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2007. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА310429 Храмченкова, Ірина Валеріївна. Розробка системи контролю процесу визрівання ординарних білих міцних виноматеріалів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Храмченкова Ірина Валеріївна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА318394 Толстенко, Дмитро Павлович. Розробка методики визначення оптимальної схеми обробки білих столових виноматеріалів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Толстенко Дмитро Павлович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2002. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА332984 Шарапова, Тетяна Олександрівна. Розробка методів оцінки і способу активації таніну для стабілізації білих столових виноматеріалів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Шарапова Тетяна Олександрівна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2004. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА377247 Ткаченко, Оксана Борисівна. Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновних процесів їх виробництва [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.05 / Ткаченко Оксана Борисівна ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2010. - 44 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС122302 Ткаченко, Оксана Борисовна. Научные основы совершенствования технологии белых столовых вин путём регулирования окислительно-восстановительных процессов их производства [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.05 / Ткаченко Оксана Борисовна ; Нац. ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2010. - 460 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 305-332.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА418553 Тенетка, Аліна Іванівна. Удосконалення технології рожевих столових виноматеріалів з використанням антиоксидантів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Тенетка Аліна Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА424952 Тринкаль, Ольга Валентинівна. Удосконалення технології столових білих вин із сортів винограду нової вітчизняної селекції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Тринкаль Ольга Валентинівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА438622 Щербина, Віта Анатоліївна. Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Щербина Віта Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС153617 Щербина, Віта Анатоліївна. Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Щербина Віта Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 223 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 131-144.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|