Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л928-3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | ДС64630 Янчева, Марина Александровна. Разработка технологии комбинированных мясных изделий с использованием полифункционального препарата коллагена [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Янчева Марина Александровна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 245 л. - л. 144-160Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ДС77118 Авдєєва, Леся Юріївна. Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Авдєєва Леся Юріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 234 арк.: іл. - арк. 147-162Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА309801 Янчева, Марина Олександрівна. Розробка технології комбінованих м'ясних виробів з використанням поліфункціонального препарату колагену [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Янчева Марина Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА324781 Авдєєва, Леся Юріївна. Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Авдєєва Леся Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|