Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л981-3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | ДС62520 Ильидорова, Светлана Климентовна. Разработка технологии производства майонезов с использованием амаранта багряного [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ильидорова Светлана Климентовна ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли. - Донецк, 1999. - 203 л. - л. 147-168Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий государственный университет экономики и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА306239 Ільдірова, Світлана Климентівна. Розробка технології виробництва майонезів із використанням амаранту багряного [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / Ільдірова Світлана Климентівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА409827 Арутюнян, Тетяна Володимирівна. Технологія маргарину та майонезу з використанням пророщених злаків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Арутюнян Тетяна Володимирівна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2014. - 21 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА443269 Маковська, Тетяна Валентинівна. Розробка технологій майонезних соусів, збагачених біокоректорами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Маковська Тетяна Валентинівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2019. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|