Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Р123 я73-1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. | В350015/Кн. 1 Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підруч. для студ. вищих мед. навч. закл. III-IV рівнів акредитації: у 2 кн. / ред. В. І. Ципріян. - К. : Медицина, 2007 . Кн. 1 / Т. І. Аністратенко [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - 527 c. - Бібліогр.: в кінці розд. - ISBN 966-8144-52-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ципріян, В. І. \ред.\; Аністратенко, Тетяна Іванівна; Білко, Тетяна Миколаївна; Благодарова, Олена Володимирівна; Бутильська, Н. О.; Ванханен, В. Д.
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
| 2. | В350015/Кн. 2 Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підруч. для студ. вищих мед. навч. закл. III-IV рівнів акредитації: у 2 кн. / ред. В. І. Ципріян. - К. : Медицина, 2007 . Кн. 2 / В. І. Ципріян [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - 544 с.: табл. - Бібліогр.: в кінці розділів. - ISBN 966-8144-03-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ципріян, В. І. \ред.\; Ципріян, Віктор Іванович; Матасар, Ігнат Тимофійович; Слободкін, Валерій Іванович; Козярін, І. П.; Бардов, В. Г.
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
| 3. | ВА692424 Пищевая химия [Текст] : учебник для студ. вузов, обучающихся по направлениям: 552400 "Технология продуктов питания", 655600 "Производство продуктов питания из растительного сырья", 655700 "Технология продуктов специального назначения и общественного питания", 655800 "Пищевая инженерия" (специальность 271300) / А. П. Нечаев [и др.] ; ред. А. П. Нечаев. - Изд. 4-е, испр. и доп. - СПб. : ГИОРД, 2007. - 640 с.: табл., рис. - Библиогр.: с. 611-620. - ISBN 5-98879-011-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Нечаев, Алексей Петрович; Траубенберг, Светлана Евгеньевна; Кочеткова, Алла Алексеевна; Колпакова, Валентина Васильевна; Витол, Ирина Сергеевна; Нечаев, Алексей Петрович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА695230 Павлоцкая, Лариса Федоровна. Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки [Текст] : учебник / Л. Ф. Павлоцкая [и др.]. - К. : Инкос, 2007. - 287 с. - ISBN 966-8347-53-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дуденко, Нина Васильевна; Евлаш, Виктория Владленовна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА683421 Зубар, Надія Миколаївна. Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : підруч. / Н. М. Зубар ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2006. - 342 с. - Бібліогр.: с. 281-282. - ISBN 966-629-219-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА675942 Вплив харчування на здоров'я людини [Текст] : підручник / В. П. Пішак [та ін.] ; ред. М. М. Радько. - Чернівці : Книги-ХХІ, 2006. - 500 с. - ISBN 966-8653-45-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пішак, Василь Павлович; Радько, Михайло Михайлович; Бабюк, Анатолій Васильович; Воробйов, Олександр Олександрович; Рогозинський, Мирон Степанович; Радько, Михайло Михайлович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА703232 Мудрецова-Висс, Клавдия Алексеевна. Микробиология, санитария и гигиена [Текст] : учебник для студ. вузов, обучающихся по спец. 2001 "Товароведение и экспертиза товаров" / К. А. Мудрецова-Висс, В. П. Дедюхина. - [4-е изд., испр. и доп.]. - М. : Форум ; М. : Инфра-М, 2008. - 399 с. - Библиогр.: с. 394-395. - ISBN 978-5-8199-0350-6 (ИД "Форум"). - ISBN 978-5-16-003263-4 (Инфра-М)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дедюхина, Валентина Петровна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА712176 Коршунова, Ганна Федорівна. Технологічні основи безпеки продуктів харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / Г. Ф. Коршунова [и др.] ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : [ДонНУЕТ], 2009. - 523 с. - Бібліогр.: с. 512-523. - ISBN 978-966-385-132-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Слащева, Аліна В'ячеславівна; Сабіров, Олександр Володимирович; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА713939 Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : підручник для студ. вищих навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.]. - Суми : Університетська книга, 2009. - 558 с.: табл. - Бібліогр.: с. 555-557. - ISBN 978-966-680-427-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Артеменко, Віктор Станіславович; Головко, Микола Павлович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Горбань, Віктор Григорович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА722135 Іванова, Олена Василівна. Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - Суми : Університетська книга, 2010. - 399 с. - Бібліогр.: с. 396-398. - ISBN 978-966-680-482-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Капліна, Тетяна Вікторівна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА728005 Зубар, Надія Миколаївна. Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Н. М. Зубар. - К. : Центр учбової л-ри, 2010. - 330 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 262-263. - 900 прим. - ISBN 978-966-364-996-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА739816 Гринь, Світлана Олександрівна. Екологія людини: практичний курс [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. "Екологія та охорона навколишнього середовища" / С. О. Гринь, П. В. Кузнєцов, Н. М. Самойленко ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х. : Підручник НТУ "ХПІ", 2011. - 75 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 72-75. - 500 прим. - ISBN 978-966-2426-11-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кузнєцов, Павло Володимирович; Самойленко, Наталія Миколаївна; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | СО33268 Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : підруч. для студентів ВНЗ / Мостова Л. М. [та ін.] ; Харків. торг.-екон. ін-т КНТЕУ, Укр. інж.-пед. акад. - Харків : УІПА, 2013. - 451 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 437-444. - 300 прим. - ISBN 978-617-7017-83-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Мостова, Людмила Миколаївна; Олійник, Наталія Юріївна; Свідло, Карина Володимирівна; Лазарева, Тетяна Анатоліївна; Київський національний торговельно-економічний університет. Харківський торговельно-економічний інститут; Українська інженерно-педагогічна академія (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|