Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.02<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС106989 Гураль, Лариса Сергеевна. Технология получения биологически активных веществ из ракообразных [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Гураль Лариса Сергеевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2008. - 306 л.: рис. - Библиогр.: л. 145-183Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА369040 Крусір, Галина Всеволодівна. Наукові основи технологій біологічно активних добавок-коректорів процесів травлення [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 03.00.20 / Крусів Галина Всеволодівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 36 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА357522 Гураль, Лариса Сергіївна. Технологія отримання біологічно активних речовин із ракоподібних [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Гураль Лариса Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | А123057/Вып. 4 Биологически активные добавки к пище корпорации "Тяньши" [Текст] / сост. Р. С. Волкова. - М. : Некоммерческая изд. группа "ЭРА", 2000 . Вып. 4. - [Б. м.] : [б.и.], 2000. - 40 с.: табл. - ISBN 5-93721-117-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Волкова, Р. С. \сост.\
Видання зберігається у :
| 5. | ВА625060 Цілюща сила природного харчування [Текст] / упоряд. М. А. Хотинська. - Луцьк : Надстир'я, 2002. - 116 с. - Бібліогр.: с. 109. - ISBN 966-517-342-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Хотинська, Марія Андріївна (упоряд.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА632247 Цитамины. Биологически активные добавки к пище [Текст] : метод. рекомендации / разраб. В. Г. Морозов [и др.] ; ред. В. Х. Хавинсон ; РАМН. Северо-Западное отделение, Санкт-Петербургский ин-т биорегуляции и геронтологии. - СПб. : ИКФ "Фолиант", 2001. - 55 с. - ISBN 5-86581-050-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Хавинсон, В. Х. (ред.); Морозов, В. Г. (разраб.); РАМН. Северо-Западное отделение; Санкт-Петербургский институт биорегуляции и геронтологии
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | Р100916 Изделия с биофотонами. Биокальций [Текст] / Hua Shen. - Б.м. : Компания "ХУА ШЭН", Б.г... - 30 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Hua Shen
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | В347565/Вып. 1 Биофотоны возвращают здоровье [Текст] / Hua Shen. - Б.м. : ХУА ШЭН, Б.г. . Вып. 1 : Отзывы пользователей изделий с биофотонами, биокальция, пчелиной пыльцы компании ХУА-ШЭН. - Б.м. : [б.и.], Б.г... - 15 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Hua Shen
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА660204 Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини [Текст] / М. І. Пересічний [и др.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2004. - 446 с.: табл. - Бібліогр.: с. 441-445. - ISBN 966-629-141-ХРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пересічний, Михайло Іванович; Кравченко, Михайло Федорович; Карпенко, Петро Олексійович; Карпачов, Вадим Валерійович; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА663149 Хімія харчування [Текст] : метод. матеріали / упоряд. О. Каретникова, Г. Мальченко. - К. : Редакції загальнопедагогічних газет, 2005. - 128 с. - (Бібліотека "Шкільного світу". Хімія. Біологія). - ISBN 966-8651-32-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Каретникова, О. (упоряд.); Мальченко, Г. (упоряд.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВС42462 Клевер-Шуберт, Катрин. Супердиета для похудения [Текст] : едим вкусно - худеем быстро: Пер. с нем. / К. Клевер-Шуберт, Х. Кнофиус. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2006. - 127 с.: ил. - ISBN 966-343-313-2 На тит. л. авторы не указ.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кнофиус, Хайке
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| 12. | ВА710869 Ткачишин, В. С.. Биологически активные вещества, применяемые в медицине [Текст] / В. С. Ткачишин, Н. Ю. Ткачишина. - К. : Информационно-аналитическое агентство, 2008. - 244 с. - ISBN 978-966-2142-23-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ткачишина, Н. Ю.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВА732215 Трубицын, Юрий Васильевич. Биомедицинские и биотехнические технологии в физической реабилитации человека [Текст] : монография / Ю. В. Трубицын, С. С. Волкова ; Классич. приват. ун-т. - Запорожье : КПУ, 2010. - 387 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 382-387. - 500 прим. - ISBN 978-966-414-079-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Волкова, Светлана Степановна; Классический приватный университет (Запорожье)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВА732634 Підходи до оцінки якості харчових добавок, спрямованих на корекцію харчування й регуляцію систем організму [Текст] : монографія / О. А. Ракша-Слюсарева [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. товарознавства і експертизи прод. товарів. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. - 193 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 162-192. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-129-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ракша-Слюсарева, Олена Анатоліївна; Дятлов, Володимир Васильович; Слюсарев, Олексій Аркадійович; Кустов, Дмитрій Юрійович; Круль, Вікторія Олександрівна; Медведкова, Інна Ігорівна; Попова, Наталія Олександрівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра товарознавства і експертизи продовольчих товарів
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ДС115497 з дод. Крусір, Галина Всеволодівна. Наукові основи технологій біологічно активних добавок-коректорів процесів травлення [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20 / Крусів Галина Всеволодівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2009. - 411 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 328-411. 2 кн. од. Приложение: Наукові основи технологій біологічно активних добавок- коректорів процесів травлення. - О., 2009. - 357 арк.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | РА376993 Русєва, Яна Петрівна. Технологія білково-полісахаридних комплексів з антипротеолітичною активністю [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Русєва Яна Петрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 18 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ВС50713 Вплив харчових добавок із різним механізмом дії на структурно-функціональний стан шлунка [Текст] : монографія / Л. І. Остапченко [та ін.] ; Київ. нац. ун-т ім. Т. Шевченка. - К. : Київ. ун-т, 2008. - 157 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 119-153. - 200 прим. - ISBN 978-966-439-062-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Остапченко, Людмила Іванівна; Фалалєєва, Тетяна Михайлівна; Цирюк, Олена Іванівна; Берегова, Тетяна Володимирівна; Суходоля, Анатолій Іванович; Київський національний університет імені Тараса Шевченка
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| 18. | ВА737927 Черно, Наталія Кирилівна. Біокоректори процесів травлення [Текст] : [монографія] / Н. К. Черно, Г. В. Крусір, О. В. Коваленко. - О. : Астропринт, 2010. - 237 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 186-233. - 300 прим. - ISBN 978-966-190-348-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Крусір, Галина Всеволодівна; Коваленко, Олексій Володимирович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ІВ194819 Noeske, Brigitte. Chemie, Technologie und Ernährungsphysiologie der Lactose [Text] : Diss. / B. Noeske ; Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Ernährungs- und Haushaltswiss., Institut für Tierzucht und Haustiergenetik. Fachgebiet Milchwiss. - Gießen : [б.в.], 1996. - V, 157 S.: Abb. - Бібліогр.: s. 139-157.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Die Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Ernährungs- und Haushaltswiss. ; Das Institut für Tierzucht und Haustiergenetik. Fachgebiet Milchwiss.
Видання зберігається у :
| 20. | MFI4199/1-3 Faist, Mireille Chloe Jeanne. Ressourceneffizienz in der Aktivität Emähren [Text] : Diss. / M. C. Faist ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 2000. - 272 S.: Abb. - (ETH-DISS ; 13884) 3 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich
Видання зберігається у :
|
| |
|
|