Пошуковий запит: (<.>U=Л782.4$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС54899 Жук, Александр Иванович. Разработка и внедрение в производство технологии получения маргариновой продукции с улучшенными потребительскими свойствами [Текст] : дис... канд. техн. наук : 05.18.06 / Жук Александр Иванович ; АОЗТ Львовский жиркомбинат. - Львов, 1996. - 135 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: АОЗТ Львовский жиркомбинат
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС75896 Ебралідзе, Іраклій Іраклійович. Технологія м'яких маргаринів з використанням нових емульгаторів і структуроутворювачів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Ебралідзе Іраклій Іраклійович ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2002. - 187 арк. - арк. 139-155Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС102569 Півень, Олена Миколаївна. Технологія стабілізації харчових жирів щодо окиснювального псування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Півень Олена Миколаївна ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2007. - 169 арк. - арк. 124-136Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС76586 Аргатенко, Тетяна Вікторівна. Очистка стічних вод маргарино-майонезного виробництва від жирових забруднень [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.23.04 / Аргатенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2002. - 162 арк. - арк. 138-150Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний університет будівництва і архітектури
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА359642 Кущ, Світлана Петрівна. Формування асортименту бутербродних маргаринів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Кущ Світлана Петрівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2008. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА295809 Жук, Олександр Іванович. Розробка і впровадження у виробництво технології одержання маргаринової продукції з покращеними споживчими властивостями [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Жук Олександр Іванович ; Харківський держ. політехнічний ун-т. - Х., 1997. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний політехнічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА319248 Аргатенко, Тетяна Вікторівна. Очистка стічних вод маргарино-майонезного виробництва від жирових забруднень [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.23.04 / Аргатенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2002. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний університет будівництва і архітектури
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА320019 Ебралідзе, Іраклій Іраклійович. Технологія м'яких маргаринів з використанням нових емульгаторів і структуроутворювачів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Ебралідзе Іраклій Іраклійович ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2002. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА351344 Півень, Олена Миколаївна. Технологія стабілізації харчових жирів щодо окиснювального псування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Півень Олена Миколаївна ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2007. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА371133 Радзієвська, Ірина Гіронтіївна. Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Радзієвська Ірина Гіронтіївна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ВА605159 Тимченко, Валентина Кузьмівна. Технологія м'яких маргаринів [Текст] : навч. метод. посіб. для студ. спец. 7.091705- "Технологія жирів і жирозамінників" / В. К. Тимченко ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ун-т". - Х. : НТУ ХПІ, 2000. - 84 с. - ISBN 966-593-174-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет "Харківський політехнічний університет" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ2828 ДСТУ 4564:2006 Мінарини. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. П. Петік [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.04.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17-18Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Петік, П (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ВА663254 Тимченко, Валентина Кузьмівна. Технологія м'яких маргаринів [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. 7.091705 - "Технологія жирів і жирозамінників" вищих навч. закл. / В. К. Тимченко. - Х. : НТУ "ХПІ", 2002. - 127 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 125-126. - ISBN 966-593-249-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ2054 ДСТУ 4335:2004 Жири кондитерські, кулінарні, хлібопекарські та для молочної промисловості. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Садовничий [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 17 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Садовничий, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ2236 ДСТУ 4445:2005 Спреди та суміші жирові. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. С. Гулієв-Зайцев [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 18 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гулієв-Зайцев, С (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ2017 ДСТУ 4330:2004 Маргарини м`які. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Горшкова [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 18 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Горшкова, Л (розроб.)
Видання зберігається у :
|
17. | СТ2699 ДСТУ 4463:2005 Маргарини, жири кондитерські та для молочної промисловості. Правила приймання та методи випробування [Текст] / розроб. П. Петік [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 976-81; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 35 с.: рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 35Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Петік, П (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ2698 ДСТУ 4465:2005 Маргарин. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Горшкова [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 240-85; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - III, 20 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 19Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Горшкова, Л (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ4390 ДСТУ 3001:2008 Продукція маргаринова. Виробництво. Терміни та визначення понять [Текст]. - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 3001-95 ; чинний від 2009-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 24 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 23Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ4525 ДСТУ 6049:2008 Жири тваринні і рослинні та олії у твердому стані. Метод визначання густини [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |