Наявні надходження за: 1996–1997 Останнє надходження: 1997 : Vol. 62, № 1
JOURNAL OF FOOD SCIENCE.- Chicago, IL.- Отримується з 1962.
Наявні надходження за: 1996–1997 Останнє надходження: 1997 : Vol. 8, № 9
TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY : journal.- Irvington, NJ.- Отримується з 1997.
Наявні надходження за: 1999–1975 Останнє надходження: 1975 : Vol. 29, № 2
FOOD TECHNOLOGY : journal.- Chicago, IL.- Отримується з 1962.
Наявні надходження за: 2001–2002 Останнє надходження: 2002 : № 1-2
LE GOURMET : журнал о гастрономии, напитках и путишествиях.- М.- Отримується з 2001.
Наявні надходження за: 1990–2023 Останнє надходження: 2023 : № 33-34 Електронна версія видання
ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ : наук. журн..- Київ.- Отримується з 1965.
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського