| ТВАРИННИЦТВО ТА ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ : наук. журн. / Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України ; редкол.: Наталія Слободянюк (голов. ред.) [та ін.]. - Київ : НУБіП України, 2010 . -Назва на дод.тит.аркуші: Animal science and food technology. - Виходить щоквартально.- Отримується з 2019. ВІДОМОСТІ ПРО ЗМІНИ: Видання До 2019 р. див.: Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (Шифр Ж69836) До 2022 р., Vol. 13, No. 1 див.: Animal science and food technology Ред. : Адамчук Л. О.Ред. : Бабенко О. І.Ред. : Базаєва А. В.Ред. : Баль-Прилипко Л. В.Ред. : Бех В.Ред. : Бріндза Я.Ред. : Броварський В. Д.Ред. : Василів В. П.Ред. : Вовк Н. І.Ред. : Волощук В. М.Голов. ред. : Гетя А. А.Ред. : Гламузіна Б.Ред. : Гружчинська Д.Ред. : Данчук О. В.Ред. : Дегтяренко О. В.Ред. : Дерев'янко Л. П.Ред. : Євтушенко М. Ю.Ред. : Замарацкая Г.Ред. : Захаренко М. О.Ред. : Качаньова М.Ред. : Клопчіч М.Ред. : Ковальчук О. М.Ред. : Кондратюк В. М.Ред. : Корнеа-Сіпчіган М.Ред. : Костенко В. І.Ред. : Костенко С. О.Ред. : Котовська Г.Ред. : Кривенок М. Я.Ред. : Куб'як К.Ред. : Кулібаба Р. О.Ред. : Курбатова І. М.Ред. : Лебська Т. К.Ред. : Ленгель С.Ред. : Лукаш З.Ред. : Маліновський О.Ред. : Махаммадабаді МохаммадрезаРед. : Мельник В. І.Ред. : Мєдвєдєва Н. А.Ред. : Мітяй І. С.Ред. : Муштрук М. М.Ред. : Носевич Д. К.Ред. : Отченашко В. В.Ред. : Паламарчук І. П.Ред. : Прокопенко Н. П.Ред. : Прудніков В. Г.Ред. : Рижкова Т. М.Ред. : Родіка М.Ред. : Рубан С. Ю.Ред. : Рудик-Леуська Н. Я.Ред. : Савченко О. А.Ред. : Сичов М. Ю.Ред. : Сілія Д.Ред. : Слободянюк Н. М.Ред. : Сухенко В. Ю.Ред. : Сухенко Ю. Г.Ред. : Угнівенко А. М.Ред. : Хомічак Л. М.Ред. : Христенко Д. С.Ред. : Чумаченко І. П. - ISSN 2706-8331. - ISSN 2706-834XНаявні надходження за: 2019–2023 Останнє надходження: 2023 : Т. 14, № 4 Анотація: Науковий журнал “Тваринництво та технології харчових продуктів” заснований у 2010 році Національним університетом біоресурсів і природокористування України. Видання присвячене публікаціям новаторських досліджень та інноваційних досліджень у взаємопов’язаних галузях науки про тварин і харчових технологій. Сфера діяльності журналу охоплює широкий спектр тем, що охоплюють усі аспекти від розведення, росту та відтворення тварин до застосування наукових і технологічних досягнень у тваринництві для виробництва продуктів харчування та побічних продуктів. Метою видання є висвітлення результатів наукових досліджень, різних поглядів вчених на глобальні та актуальні проблеми, а також аналіз перспектив на майбутнє. Завданнями журналу є: забезпечення високоякісної платформи для поширення передових досліджень у галузі тваринництва та харчових технологій; сприяння міждисциплінарній співпраці та обміну знаннями між дослідниками, фахівцями галузі, політиками та іншими зацікавленими сторонами; сприяння розвитку та розумінню галузей тваринництва та харчових технологій; пропаганда сталої та безпечної практики виробництва продуктів харчування з урахуванням добробуту тварин, навколишнього середовища та соціально-економічних наслідків. До 2019 р. це був “Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” (Ж69836). До 2022 р. журнал виходив під назвою “Animal science and food technology”. Періодичність випуску журналу: 4 рази на рік. Мова видання: англійська.
Електронна версія видання в "Науковій періодиці України" РОКИ: 2019
2020
2021
2022
2023
Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Сайт журналу, ,
|