| UKRAINIAN FOOD JOURNAL : [intern. sci. j.] / Nat. Univ. of food technologies ; ed. board: Olena Stabnikova (ed.-in-chief) [et al.]. - Kyiv : NUFT, 2012 . - Виходить щоквартально.- Отримується з 2012. Ред. : Agota Giedrė RaišienėРед. : Amariei S.Ред. : Bảo Thy Vu’o’ngРед. : Bilan Yu.Ред. : Brandt K.Ред. : Burachik M.Ред. : Damianova S.Ред. : Dzyazko Yu.Ред. : Godwin D. NdossiРед. : Gubenia O.Голов. ред. : Ivanov S.Ред. : Kilonzi S.Ред. : Lelieveld HuubРед. : Lukinac J.Голов. ред. : Mank V.Ред. : María S. TapiaРед. : Marinova D.Ред. : Noor Zafira Noor HasnanРед. : Paredes-López O.Ред. : Popovici C.Ред. : Pyrog T.Ред. : Rana MustafaРед. : Schnitzler E.Ред. : Semih OtlesРед. : Shamtsyan M.Ред. : Shevchenko O.Ред. : Skjøndal BarРед. : Stabnikov V.Голов. ред. : Stabnikova O.Ред. : Stefanov S.Ред. : Stefanova Yo.Ред. : Umezuruike Linus OparaРед. : Yun-Hwa Peggy Hsieh. - ISSN 2304-974X. - ISSN 2313-5891Наявні надходження за: 2012–2022 Останнє надходження: 2022 : Vol. 11, № 2
Реферативна база даних "Україніка наукова" Електронна версія видання в "Науковій періодиці України" РОКИ: 2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Сайт журналу, Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. |
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. |
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. |
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. |
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. |
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. |
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. |
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. |
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. |
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. |
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. |
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. |
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. |
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. |
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. |
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. |
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. |
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. |
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. |
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |