РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Наукова періодика України (22)
Пошуковий запит:
(<.>A=Арпуль О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Представлено документи
з 1 до 4
1.
Доценко В. Ф.
Інноваційні методи кулінарного оброблення продукції ресторанного господарства. Ч. I
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2013. - № 51.
2.
Кобець О. С.
Використання вакуумного охолодження у технології бісквітних напівфабрикатів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2016. - 22, № 6.
3.
Кобець О. С.
Рослинні олії як джерела функціональних інгредієнтів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2016. - 22, № 2.
4.
Ковбасюк Л. М.
Удосконалення технології рослинного екстракту для закладів ресторанного господарства
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2015. - 21, № 5.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського