РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (12)Наукова періодика України (30)
Пошуковий запит: (<.>A=Бургу Ю$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Бiрта Г. О. Залежнiсть виходу м'ясо-сальної продукцiї та якостi свинини вiд генотипу. — 2008 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
2.

Бирта Г. А. Мясные качества свиней разных генотипов в зависимости от влияния на них паратипических факторов. — 2008 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
3.

Бургу Ю. Г. Ефективність реципрокного схрещування свиней полтавської і української м'ясних порід : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.01. — Полтава, 1999
4.

Бургу Ю. Г. Товарознавча характеристика продукції тваринництва : монографія. — Полтава, 2011
5.

Бірта Г. О. Взаємозв'язок між окремими показниками якості м'яса свинини. — 2010 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
6.

Бірта Г. О. Дослідження мікроскопічної будови печінки та головного мозку свиней як показник екологічної безпеки. — 2011 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
7.

Бірта Г. О. Зміни якості свинини в процесі збереження. — 2010 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
8.

Бірта Г. О. Морфологічний склад туш чистопородних свиней. — 2009 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
9.

Бірта Г. О. Смакові властивості м'яса свинини. — 2010 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
10.

Бірта Г. О. Товарознавча характеристика м'ясо-сальної продукції свинарства. — 2011 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
11.

Бирта Г.А. Влияние генотипа на мясные качества свиней. — 2012 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
12.

Бургу Ю. Г. Товарознавча характеристика продукції вівчарства : монографія. — Полтава: ПУЕТ, 2012
13.

Бірта Г. О. Формування м'ясо-сальної продуктивності різних генотипів свиней. — 2012 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
14.

Бірта Г. О. М'ясо-сальна продуктивність помісних свиней. — 2012 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
15.

Бірта Г. О. Відгодівельні, забійні та м'ясо-сальні якості свиней різних напрямів продуктивності. — 2012 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
16.

Бірта Г. О. Фізико-хімічний та жирнокислотний склад сала // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2013. - № 1.
17.

Бургу Ю. Г. Перетравність поживних речовин кормів та обмін азоту у свиней // Вісн. аграр. науки. - 1999. - № 6.
18.

Бірта Г. О. Фізико-хімічні показники підшкірного шпику свиней різного напряму продуктивності // Біологія тварин. - 2016. - 18, № 4.
19.

Бірта Г. О. Біологічні властивості м'яса свиней різних порід за амінокислотним складом // Біологія тварин. - 2017. - 19, № 1.
20.

Семенов А. О. Вплив ультрафіолетового випромінювання на проростання, схожість та ростові процеси насіння пшениці // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2018. - № 4.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського