РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (12)
Наукова періодика України (30)
Пошуковий запит:
(<.>A=Бургу Ю$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
22
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Бiрта Г. О.
Залежнiсть виходу м'ясо-сальної продукцiї та якостi свинини вiд генотипу
. — 2008 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
2.
Бирта Г. А.
Мясные качества свиней разных генотипов в зависимости от влияния на них паратипических факторов
. — 2008 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
3.
Бургу Ю
. Г.
Ефективність реципрокного схрещування свиней полтавської і української м'ясних порід
: Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.01. — Полтава, 1999
4.
Бургу Ю
. Г.
Товарознавча характеристика продукції тваринництва
: монографія. — Полтава, 2011
5.
Бірта Г. О.
Взаємозв'язок між окремими показниками якості м'яса свинини
. — 2010 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
6.
Бірта Г. О.
Дослідження мікроскопічної будови печінки та головного мозку свиней як показник екологічної безпеки
. — 2011 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
7.
Бірта Г. О.
Зміни якості свинини в процесі збереження
. — 2010 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
8.
Бірта Г. О.
Морфологічний склад туш чистопородних свиней
. — 2009 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
9.
Бірта Г. О.
Смакові властивості м'яса свинини
. — 2010 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
10.
Бірта Г. О.
Товарознавча характеристика м'ясо-сальної продукції свинарства
. — 2011 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
11.
Бирта Г.А.
Влияние генотипа на мясные качества свиней
. — 2012 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
12.
Бургу Ю
. Г.
Товарознавча характеристика продукції вівчарства
: монографія. — Полтава: ПУЕТ, 2012
13.
Бірта Г. О.
Формування м'ясо-сальної продуктивності різних генотипів свиней
. — 2012 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
14.
Бірта Г. О.
М'ясо-сальна продуктивність помісних свиней
. — 2012 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
15.
Бірта Г. О.
Відгодівельні, забійні та м'ясо-сальні якості свиней різних напрямів продуктивності
. — 2012 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
16.
Бірта Г. О.
Фізико-хімічний та жирнокислотний склад сала
//
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
. - 2013. - № 1.
17.
Бургу Ю
. Г.
Перетравність поживних речовин кормів та обмін азоту у свиней
//
Вісн. аграр. науки
. - 1999. - № 6.
18.
Бірта Г. О.
Фізико-хімічні показники підшкірного шпику свиней різного напряму продуктивності
//
Біологія тварин
. - 2016. - 18, № 4.
19.
Бірта Г. О.
Біологічні властивості м'яса свиней різних порід за амінокислотним складом
//
Біологія тварин
. - 2017. - 19, № 1.
20.
Семенов А. О.
Вплив ультрафіолетового випромінювання на проростання, схожість та ростові процеси насіння пшениці
//
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
. - 2018. - № 4.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського