РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Наукова періодика України (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Димитрієвич Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Царенко О. М. Основи гігієни та безпеки харчування. — Суми: ВТД "Унів. кн.", 2004
2.

Павлоцька Л. Ф. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навч. посіб. — Суми: Унів. кн., 2007
3.

Павлоцька Л. Ф. Біологічна хімія : підручник. — Суми: Унів. кн., 2009
4.

Черевко О. І. Методи контролю продукції тваринництва і рослинних жирів : навч. посіб. — Суми: Унів. кн., 2009
5.

Черевко О. І. Методи контролю якості харчової продукції : навч. посіб. для студ. ВНЗ. — Суми: Ун-т. кн., 2012
6.

Димитрієвич Л. Р. Динаміка процесу окиснення вітамінів під час зберігання жиро-рослинних сумішей. — 2013 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
7.

Димитрієвич Л. Р. Медико-біологічні дослідження м'ясопродуктових виробів з рослинними наповнювачами // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського