РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Житнецький І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Житнецький І. В. Визначення проникності та селективності мебран при ультрафільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевої. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Житнецький І. В. Визначення проникності та селективності мебран при мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевої. — 2005 // Харч. пром-сть.
3.

Прохоров О. М. Мінімізація енергетичних витрат процесу зневоднення капілярно-пористих матеріалів. — 2005 // Харч. пром-сть.
4.

Прохоров О. М. Розрахунок процесу вилуговування пивної дробини. — 2005 // Харч. пром-сть.
5.

Житнецький І. В. Визначення гідродинамічного опору динамічної мембрани при мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевої у воді. — 2008 // Харч. пром-сть.
6.

Махинько Л. В. Дослідження електрофізичних властивостей начинок для продуктів високотемпературної ко-екструзії з метою контролю їхньої якості. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Якобчук Р. Л. Дослідження кута змочування та поверхневого натягу дріжджів пивних. — 2008 // Харч. пром-сть.
8.

Житнецький І. В. Економічна сутність інновацій та інноваційної діяльності в ринкових умовах господарювання. — 2008 // Харч. пром-сть.
9.

Фалендиш Н. О. Шляхи подовження термінів зберігання картопляних чіпсів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
10.

Житнецький І. В. Удосконалення виробництва ефірної олії м'яти-сирцю з застосуванням мембранних процесів : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського