РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (11)Журнали та продовжувані видання (3)Автореферати дисертацій (2)Наукова періодика України (48)
Пошуковий запит: (<.>A=Косів Р$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Паньків Н. О. Вплив електрохімічно активованої води на ферментативну активність спиртових дріжджів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 3/6.
2.

Паляниця Л. Я. Гідроферментативне оброблення спельти // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2013. - № 761.
3.

Косів Р. В. Вплив природи розчинників на реакцію епоксидування олефінів // Доп. НАН України. - 1999. - № 5.
4.

Швабюк О. В. Спельта як альтернативна сировина для одержання спиртової бражки. — 2011 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
5.

Косів Р. Р. Інтерпретація іконографії покрову Богородиці у творчості риботицьких майстрів 1680 - 1740-х років // Наук. зап. Терноп. нац. пед. ун-ту ім. В. Гнатюка. Сер. Мистецтвознавство. - 2018. - № 2.
6.

Паляниця Л. Я. Вплив електрохімічно активованої води на бродильну активність дріжджів // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2017. - № 868.
7.

Паляниця Л. Я. Розмноження хлібопекарських дріжджів після їх кріостатування // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2015. - № 812.
8.

Паляниця Л. Я. Стимулятори ферментативної активності спиртових дріжджів // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2016. - № 841.
9.

Косів РПроцесійні хрести авторства риботицьких майстрів 1680 - 1740-х років: тип і тематика зображення // Наук. зап. Терноп. нац. пед. ун-ту ім. В. Гнатюка. Сер. Мистецтвознавство. - 2018. - № 1.
10.

Паляниця Л. Я. Морфологічні властивості спиртових дріжджів в умовах низьких температур // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2014. - № 787.
11.

Паньків Н. О. Зброджування зернового сусла, одержаного на основі активованої води // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 5/11.
12.

Косів РІдентифікація дріжджоподібних грибів // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2007. - Вип. 42.
13.

Піх З. Г. Вплив ультразвукової кавітації на приготування та зброджування сусла зі спельти. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
14.

Паляниця Л. Я. Переробка пшениці до спирту з використанням композицій ферментних препаратів. — 2007 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
15.

Паляниця Л. Я. Протеолітичні ферментні препарати у виробництві спирту з крохмалевмісної сировини. — 2008 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
16.

Зубченко В. С. Вплив температури на мікрофлору зерна при його переробці на спирт. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
17.

Березовська Н. І. Вплив азотного живлення на зброджування пивного сусла. — 2006 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
18.

Косів Р. Б. Дріжджовий лізат як джерело біологічно активних речовин. — 2006 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
19.

Зубченко В. С. Інтенсифікація вирощування виробничих дріжджів при переробці зернової сировини на спирт. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
20.

Паляниця Л. Я. Вплив умов біоконверсії зернової сировини на склад летких речовин дистилятів // Chemistry, Technology and Application of Substances. - 2022. - 5, № 1.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського