РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (13)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (4)Наукова періодика України (55)
Пошуковий запит: (<.>A=Романчук І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
1.

Романчук І. В. Аналіз рівня фізичної і технічної підготовленості юних баскетболісток 16 - 17 років. — 2007 // Педагогіка, психологія та мед.-біол. пробл. фіз. виховання і спорту.
2.

Романчук І. О. Розробка технології заквашувальних препаратів прямого внесення для йогурту та сметани : Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20. — К., 2001
3.

Пасіка В. Р. Побудова скелетних кривих пружної муфти з ділянкою квазінульової або від'ємної жорсткості // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2013. - № 759.
4.

Кукура Ю. А. Дослідження впливу властивостей фарб на якість відбитків у газетному офсетному друці // Наук. зап.. - 2011. - № 4.
5.

Кігель Н. Ф. Новий пробіоз - продукт // Вісн. аграр. науки. - 2001. - № 8.
6.

Романчук І. О. Біологічна цінність комбінованих продуктів на основі сиру кисломолочного // Вісн. аграр. науки. - 2006. - № 2.
7.

Мінорова А. В. Вплив кислотності середовища на ферментативний гідроліз лактози у молочній сироватці // Вісн. аграр. науки. - 2007. - № 3.
8.

Мінорова А. В. Демінералізація підсирної солоної та казеїнової молочних сироваток електродіалізом // Вісн. аграр. науки. - 2008. - № 2.
9.

Романчук І. О. Дослідження ефективності пастеризації та коагуляції білків молока під час виробництва сиру кисломолочного // Вісн. аграр. науки. - 2006. - № 5.
10.

Кострицька О. О. Дослідження мікроструктури та властивостей сиру кисломолочного // Вісн. аграр. науки. - 2007. - № 9.
11.

Романчук І. О. Дослідження процесу ферментативного гідролізу лактози у молочній сироватці // Вісн. аграр. науки. - 2006. - № 7.
12.

Мінорова А. В. Фракціонувння молочої сироватки нанофільтрацією // Вісн. аграр. науки. - 2007. - № 11.
13.

Єресько Г. О. Якість молока та молочних продуктів // Вісн. аграр. науки. - 2006. - № 12 (спец. вип.).
14.

Романчук І. О. Білковий склад кислотно-сичужних згустків та сироватки під час виробництва сиру // Вісн. аграр. науки. - 2008. - № 4.
15.

Романчук І. О. Розробка конструкції вібропогашуючої пружної муфти для приводів машин та механізмів // Поліграфія і вид. справа. - 2011. - № 3.
16.

Романчук ІСвоєрідність хронотопу в мініромані Моніки Компанікової "Білі місця" // Проблеми слов'янознавства : міжвід. наук. зб. - 2016. - Вип. 65.
17.

Романчук І. Ф. Оцінка вологості грунту за допомогою супутникових знімків Sentinel-2 (на прикладі Баришівського полігону Київської області) // Доп. НАН України. - 2018. - № 1.
18.

Апостолов О. А. Виявлення осередків опустелювання в Україні на основі розрахунків водних індексів за даними дистанційного зондування Землі // Укр. геогр. журн.. - 2020. - № 1.
19.

Романчук І. Ф. Методика визначення вологості земного покриву за даними дистанційного зондування : автореф. дис. ... канд. геол. наук : 05.07.12. — Київ, 2020
20.

Романчук І. О. Наукове обґрунтування та розроблення способів підвищення ресурсоефективності промислового перероблення молочної сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2020
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського