Пошуковий запит: (<.>A=Стеценко Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Котречко С. О. Атомістика впливу силового поля на довговічність карбін-графенових наноелементів та аналогічних двовимірних наноструктур // Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології : зб. наук. пр. - 2023. - 21, вип. 1.
|
2. |
Гойко І. Ю. Дослідження впливу фітокомпозиції антиоксидантної дії на комплексну оцінку якості йогурту // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 2.
|
3. |
Гойко І. Ю. Розроблення напівфабрикату із солоду зернових культур для збагачення харчових продуктів // Харч. пром-сть. - 2020. - № 28.
|
4. |
Краєвська С. Формування вітчизняного ринку безглютенових харчових продуктів // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 4.
|
5. | Нові продукти для раціонів військовослужбовців : монографія. — Київ: Сталь, 2017
|
6. |
Українець А. І. Розроблення спеціалізованих харчових продуктів для екстремальних умов життєдіяльності // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
|
7. |
Краєвська С. П. Зміни жирнокислотного складу насіння льону при зберіганні і пророщуванні // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
|
8. |
Стеценко Н. О. Дослідження антиоксидантних властивостей антоціанів як необхідних компонентів харчових продуктів в екстремальних умовах життєдіяльності // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 4.
|
9. |
Сімахіна Г. О. Особливості створення спеціалізованих харчових продуктів геродієтичного спрямування // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
|
10. |
Стеценко Н. М. Новинний медіатекст російськомовних ЗМІ України: семантика, структура, прагматика : автореф. дис. ... канд. філол. наук : 10.02.02. — Київ, 2014
|
11. |
Сімахіна Г. Переробка їстівних грибів для отримання білоквмісних напівфабрикатів // Товари і ринки. - 2014. - № 2.
|
12. |
Попова А. В. Дослідження реологічних властивостей кефіру // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 48.
|
13. |
Стеценко Н. М. Джерелознавство як теоретична база історико-педагогічного дослідження // Пед. дискурс : зб. наук. пр. - 2013. - Вип. 15.
|
14. |
Стеценко Н. М. Особливості компресії змістової інформації в новинних газетних заголовках. — 2012 // Лінгвістика.
|
15. |
Стеценко Н. О. Дослідження реакційної здатності кверцетину та рутину методами комп'ютерної хімії // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 43.
|
16. |
Стеценко Н. С. Інститут судових приставів за судовою реформою 1864 р. в Україні : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.01. — Х., 2012
|
17. |
Стеценко Н. Д. Швидкість опрацювання зорової інформації та розподіл і переключення уваги серед спортсменів різних груп. — 2012 // Вісн. Одес. нац. ун-ту. Психологія.
|
18. |
Мешков Ю. Я. Физические основы методики определения хрупкой прочности и механической стабильности сплавов на основе железа при комнатной температуре. — 2011 // Металлофизика и новейшие технологии.
|
19. |
Котречко С. А. Новые подходы к оценке взаимосвязи свойств прочности, пластичности и механической стабильности. — 2011 // Металлофизика и новейшие технологии.
|
20. |
Стеценко Н. М. Роль ручної праці у розвитку особистості дитини старшого дошкільного віку // Пед. дискурс : зб. наук. пр. - 2011. - Вип. 10.
|
| |