РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (16)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (2)Наукова періодика України (81)
Пошуковий запит: (<.>A=Стеценко Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Котречко С. О. Атомістика впливу силового поля на довговічність карбін-графенових наноелементів та аналогічних двовимірних наноструктур // Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології : зб. наук. пр. - 2023. - 21, вип. 1.
2.

Гойко І. Ю. Дослідження впливу фітокомпозиції антиоксидантної дії на комплексну оцінку якості йогурту // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 2.
3.

Гойко І. Ю. Розроблення напівфабрикату із солоду зернових культур для збагачення харчових продуктів // Харч. пром-сть. - 2020. - № 28.
4.

Краєвська С. Формування вітчизняного ринку безглютенових харчових продуктів // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 4.
5.
Нові продукти для раціонів військовослужбовців : монографія. — Київ: Сталь, 2017
6.

Українець А. І. Розроблення спеціалізованих харчових продуктів для екстремальних умов життєдіяльності // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
7.

Краєвська С. П. Зміни жирнокислотного складу насіння льону при зберіганні і пророщуванні // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
8.

Стеценко Н. О. Дослідження антиоксидантних властивостей антоціанів як необхідних компонентів харчових продуктів в екстремальних умовах життєдіяльності // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 4.
9.

Сімахіна Г. О. Особливості створення спеціалізованих харчових продуктів геродієтичного спрямування // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
10.

Стеценко Н. М. Новинний медіатекст російськомовних ЗМІ України: семантика, структура, прагматика : автореф. дис. ... канд. філол. наук : 10.02.02. — Київ, 2014
11.

Сімахіна Г. Переробка їстівних грибів для отримання білоквмісних напівфабрикатів // Товари і ринки. - 2014. - № 2.
12.

Попова А. В. Дослідження реологічних властивостей кефіру // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 48.
13.

Стеценко Н. М. Джерелознавство як теоретична база історико-педагогічного дослідження // Пед. дискурс : зб. наук. пр. - 2013. - Вип. 15.
14.

Стеценко Н. М. Особливості компресії змістової інформації в новинних газетних заголовках. — 2012 // Лінгвістика.
15.

Стеценко Н. О. Дослідження реакційної здатності кверцетину та рутину методами комп'ютерної хімії // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 43.
16.

Стеценко Н. С. Інститут судових приставів за судовою реформою 1864 р. в Україні : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.01. — Х., 2012
17.

Стеценко Н. Д. Швидкість опрацювання зорової інформації та розподіл і переключення уваги серед спортсменів різних груп. — 2012 // Вісн. Одес. нац. ун-ту. Психологія.
18.

Мешков Ю. Я. Физические основы методики определения хрупкой прочности и механической стабильности сплавов на основе железа при комнатной температуре. — 2011 // Металлофизика и новейшие технологии.
19.

Котречко С. А. Новые подходы к оценке взаимосвязи свойств прочности, пластичности и механической стабильности. — 2011 // Металлофизика и новейшие технологии.
20.

Стеценко Н. М. Роль ручної праці у розвитку особистості дитини старшого дошкільного віку // Пед. дискурс : зб. наук. пр. - 2011. - Вип. 10.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського