Пошуковий запит: (<.>A=Токар А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Токар А. М. Теоретична механіка. Статика: Методи і задачі : Навч. посіб. — К.: Либідь, 1998
|
2. |
Токар А. М. Теоретична механіка. Кінематика: Методи і задачі : Навч. посіб. для студ. техн. спец. вищ. навч. закл. — К.: Либідь, 2001
|
3. |
Дробот В. І. Бізнес-план розвитку сільськогосподарського підприємства : Навч. посіб. для підгот. фахівців екон. спец. в аграр. вищ. навч. закл. — К.: Мета, 2003
|
4. |
Купраш Л. П. Взаємодія ліків та їжі. — К.: Ходак, 2003 - (Б-ка сімейн. лікаря).
|
5. |
Токар А. М. Теоретична механіка. Динаміка: методи й задачі : Навч. посіб. для студ. — К.: Либідь, 2006
|
6. |
Токар А. В. Геронтологія та геріатрія в підготовці спеціалістів у галузі медицини. — 2004 // Пробл. старения и долголетия.
|
7. |
Токар А. Ю. Вміст біологічно активних речовин у виноматеріалах і плодах чорної смородини та йошти пивного сусла магнітним полем. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
8. |
Токар А. В. Квантово-хімічне дослідження реакційної здатності каркасних амінів, їх N-заміщених та епоксидних похідних : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.03. — Х., 2010
|
9. |
Ульянченко О. В. Управління проектами. Бізнес-план проекту : лекція. — Х., 2009
|
10. |
Токар А. Ю. Формування якості плодів і ягід та її збереження за удосконаленої технології некріплених виноматеріалів : автореф. дис. ... д-ра с.-г. наук : 06.01.15. — Умань, 2010
|
11. |
Токар А. Ю. Технологічні і теплові розрахунки вакуум-апаратів типу МЗС-320 у консервуванні : навч. посіб. для викон. студ. розд. курс. і диплом. проектування напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" та спец. 7.05170107, 8.05170107 "Технологія зберігання, консервування і переробки плодів та овочів". — Умань: Вид. "Сочінський", 2012
|
12. |
Токар А. М. Теоретичні аспекти визначення сутності форм управлінської діяльності // Держава і право. Юрид. і політ. науки : зб. наук. пр. - 2001. - Вип. 13.
|
13. |
Чигвінцева О. П. Харчова хімія : навч. посіб. — Дніпропетровськ: Принтхаус Римм, 2015
|
14. |
Аністратенко О. І. Технології консервування плодів та овочів : підруч. для студентів ВНЗ. — Умань: Сочінський, 2015
|
15. |
Попова Н. В. Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажана // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 3.
|
16. |
Токар А. Ю. Математичне моделювання технологічного процесу обсмажування овочів в олії // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 1.
|
17. |
Токар А. Ю. Формування якості некріплених суничних виноматеріалів за використання різних рас дріжджів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
|
18. | . — Дніпро, 2021
|
19. | . — Львів, 2020
|
20. |
Токар А. Ю. Зберігання і переробка плодів агрусу на продукти дієтичного і дитячого харчування : Дис... канд. с.-г. наук: 06.00.29. — Умань, 1995
|
| |