РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л818.3<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
14
Представлено документи
з 1 до 14
1.
Овчаренко А. И.
Экспресс-измерение влажности масличных снеков перед упаковыванием
. — 2005 //
Упаковка
.
2.
Галат Е.
Упаковка в супермаркетах (нарезка, кулинарные и кондитерские изделия)
. — 2005 //
Упаковка
.
3.
Шевченко О. Ю.
Технології різкої зміни тисків при пакуванні харчових продуктів
. — 2005 //
Упаковка
.
4.
Пітра М. М.
Нові технології зберігання фасованої продукції
. — 2006 //
Упаковка
.
5.
Соколенко А. І.
Особливості вакуумного упаковування продукції харчових виробництв
. — 2007 //
Харч. пром-сть
.
6.
Шевченко О. Ю.
Технології пакування харчової продукції (фізичне і термодинамічне підгрунтя)
. — 2006 //
Упаковка
.
7.
Семенов В. М.
Інтенсифікація теплообміну в умовах стерилізаційної обробки фасованої продукції
. — 2008 //
Харч. пром-сть
.
8.
Кривошей В. М.
Упаковка для бакалійних продуктів (стан та перспективи розвитку)
. — 2009 //
Упаковка
.
9.
Токарчук С. В.
Дослідження впливу первинних похибок та зазорів на точність дозування
. — 2010 //
Харч. пром-сть
.
10.
Халайджі В. В.
Основи модульної системи проектування обладнання для групового пакування
. — 2010 //
Харч. пром-сть
.
11.
Tkachuk N.
Effects of osmotic pressure environments lethal effects on the level of microorganisms in the conditions of evacuation
//
Ukr. Food J.
. - 2016. - 5, № 1.
12.
Кащеєв Л. Б.
Підхід до оцінки якості упаковки харчових продуктів, заснований на нечіткому логічному виведенні
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2019. - Вип. 207.
13.
Кащеєв Л. Б.
Підхід до оцінки якості упаковки харчових продуктів, заснований на нечіткому логічному виведенні
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2019. - Вип. 207.
14.
Козій Т. В.
Вплив антимікробного пакування на забезпечення якості і безпечності харчових продуктів в умовах війни
//
Екон. вісн. ун-ту/Ун-т Григорія Сковороди в Переяславі
. - 2022. - Вип. 53.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського