РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л818.3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.

Овчаренко А. И. Экспресс-измерение влажности масличных снеков перед упаковыванием. — 2005 // Упаковка.
2.

Галат Е.  Упаковка в супермаркетах (нарезка, кулинарные и кондитерские изделия). — 2005 // Упаковка.
3.

Шевченко О. Ю. Технології різкої зміни тисків при пакуванні харчових продуктів. — 2005 // Упаковка.
4.

Пітра М. М. Нові технології зберігання фасованої продукції. — 2006 // Упаковка.
5.

Соколенко А. І. Особливості вакуумного упаковування продукції харчових виробництв. — 2007 // Харч. пром-сть.
6.

Шевченко О. Ю. Технології пакування харчової продукції (фізичне і термодинамічне підгрунтя). — 2006 // Упаковка.
7.

Семенов В. М. Інтенсифікація теплообміну в умовах стерилізаційної обробки фасованої продукції. — 2008 // Харч. пром-сть.
8.

Кривошей В. М. Упаковка для бакалійних продуктів (стан та перспективи розвитку). — 2009 // Упаковка.
9.

Токарчук С. В. Дослідження впливу первинних похибок та зазорів на точність дозування. — 2010 // Харч. пром-сть.
10.

Халайджі В. В. Основи модульної системи проектування обладнання для групового пакування. — 2010 // Харч. пром-сть.
11.

Tkachuk N. Effects of osmotic pressure environments lethal effects on the level of microorganisms in the conditions of evacuation // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 1.
12.

Кащеєв Л. Б. Підхід до оцінки якості упаковки харчових продуктів, заснований на нечіткому логічному виведенні // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
13.

Кащеєв Л. Б. Підхід до оцінки якості упаковки харчових продуктів, заснований на нечіткому логічному виведенні // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
14.

Козій Т. В. Вплив антимікробного пакування на забезпечення якості і безпечності харчових продуктів в умовах війни // Екон. вісн. ун-ту/Ун-т Григорія Сковороди в Переяславі. - 2022. - Вип. 53.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського