Пошуковий запит: (<.>U=Л83-32<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Арсеньєва Л. Ю. Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництва. — 2004 // Харч. пром-сть.
|
2. |
Сафонова О. М. Теоретичні передумови та практичні аспекти використання добавок - регуляторів кислотності зі спиртами для поліпшення борошна. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
3. |
Мадзиевская Т. А. Растения-антиоксиданты для хлебобулочных и кондитерских изделий. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
4. |
Мадзиевская Т. А. Фитокомпозиции и витаминно-минеральные премиксы производства УП "Унитехпром БГУ", обогащающие хлебобулочные изделия витаминами группы B. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
5. |
Ковбаса В. М. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.01. — К., 1998
|
6. |
Арсеньєва Л. Ю. Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01. — К., 2007
|
7. |
Нікончук О. А. Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 1999
|
8. |
Шаран Л. О. Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
|
9. |
Лебеденко Т. Є. Розробка комплексних поліпшувачів для хлібопекарського виробництва : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 1998
|
10. |
Топораш І. Г. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.02. — О., 2005
|
11. |
Антонюк М. М. Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
|
12. |
Сімакова О. О. Розробка технології виробів з дріжджового тіста з використанням амаранту багряного : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1998
|
13. |
Ситник І. П. Розробка технології хліба для екологічно забруднених зон з використанням водорості зостери : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2002
|
14. |
Савчук Н. І. Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2002
|
15. |
Удворгелі Л. І. Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2004
|
16. |
Гавриш Т. В. Удосконалення технології хліба зі слабкого пшеничного борошна : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2005
|
17. |
Білик О. А. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
|
18. |
Махинько В. М. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
|
19. |
Сильчук Т. А. Удосконалення технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2004
|
20. |
Борисенко О. В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2008
|
| |