РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л830.3-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Теличкун В. І. Бродильно-формувальний агрегат для розробки дріжджового тіста. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Сандул О. О. Дослідження та математичне моделювання процесу формування екструзією вибродженого тіста : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2003
3.

Litovchenko I. Investigation work of proofers by computer simulation // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 1.
4.

Рачок В. В. Вплив температури формувальної поверхні матриці екструдера на якість готових виробів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 5.
5.

Шевченко О. Ю. Реологічний підхід до валкового нагнітання середовища // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 1.
6.

Стадник І. Я. Методика розрахунку оптимальних параметрів валкового розкачування // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
7.

Деркач А. В. Підвищення ефективності нагнітання тіста обертовими валками у формувальній машині : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Київ, 2018
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського