РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)
Пошуковий запит: (<.>U=Л851$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Бужанська М. В. Фізико-хімічні властивості крохмалю та крохмалепродуктів як перевага їхнього використання в харчовій промисловості // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 1.
2.

Shulga S. Modification of potato starch with adipic acid and research of modification product as raw materials for food biodegradable packaging // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 3.
3.

Алєксєєнко М. С. Оптимізація технологічних режимів кислотного гідролізу картопляного крохмалю // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 3.
4.

Алексеенко М. С. Оптимизация технологических условий получения кислотно-гидролизованного крахмала // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 4.
5.

Литвяк В. В. Теория и практика модификации крахмалосодержащего сырья для создания новых продуктов питания // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 1.
6.

Костик А. О. Одержання і характеристика катіонних крохмалів // Chemistry, Technology and Application of Substances. - 2019. - 2, № 1.
7.

Zabolotets A. Morphological characteristics of starch granules of Eastern and Central European potato varieties (Solanum tuberosum) // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 1.
8.

Litvyak V. Size and morphological features of native starch granules of different botanical origin // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 4.
9.

Hrabovska O. The use of enzyme preparations for pectin extraction from potato pulp // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 2.
10.

Заболотец А. А. Размеры и морфологические особенности зерен нативного крахмала разного ботанического происхождения // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 1.
11.

Германович С. Б. Розроблення процесу екстракційного розділення глютену // Chemistry, Technology and Application of Substances. - 2018. - 1, № 1.
12.

Kuk R. S. Thermal, structural and pasting properties of Brazilian ginger (Zingiber officinale Roscoe) starch // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 4.
13.

da S. Lazzarotto S. R. Induced effects by oxidation with potassium permanganate on the thermal, morphological, colorimetric and pasting properties of corn starch // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
14.

Mriachenko N. Study of technological factors impact on the viscosity of "wheat starch - Tween 20 (E432)" system // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 1.
15.

Пічкур В. Я. Термогравіметричне дослідження екструдованих та нативних видів крохмалю // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 1/6.
16.

Андрєєва С. С. Дослідження мікроструктури крохмалів фізичної модифікації для обгрунтування використання в технології соусів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 5/11.
17.

Пастух Г. С. Оптимізація технологічних параметрів вилучення пектину з картоплі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 51.
18.

Погожих М. І. Дослідження системної вологи крохмалю зернових культур методом ЕПР. — 2012 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
19.

Сумська О. П. Застосування сорбінової кислоти для стабілізації в'язких водних розчинів крохмалю. — 2012 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
20.

Тимчук С. М. Генетичний аналіз основних ознак якості гранулярного крохмалю у кукурудзи на основі мутації SU2. — 2012 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського