РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л852.1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Мельник О. Ю. Дослідження термічної стійкості модифікованих крохмалів різних видів. — 2005 // Харч. пром-сть.
2.

Ребенок Є. В. Модифікація картопляного крохмалю електрохімічним способом і вивчення його фізико-хімічних властивостей. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Мельник О. Ю. Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2005
4.

Ребенок Є. В. Розробка технології електрохімічної модифікації картопляного крохмалю : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.05. — К., 2009
5.

Майданець О. М. Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.05. — К., 2005
6.

Camila Delinski Bet Morphology of starch from Araucaria angustifolia seeds treated by HMT and studied by SEM, AFM, and XRD // Ukr. Food J. - 2020. - 9, № 4.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського