Пошуковий запит: (<.>U=Л874.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Запорожець О. А. Застосування твердофазного редокс-реагенту для тест-оцінки загальної антиоксидантної активності рослинних об'єктів. — 2006 // Фармаком.
|
2. |
Аристова Н. И. Определение массовой концентрации глицерина в сухих столовых виноматериалах. — 2009 // Уч. зап. Тавр. нац. ун-та им. В. И. Вернадского. Сер. Биология, химия.
|
3. |
Толстенко Д. П. Розробка методики визначення оптимальної схеми обробки білих столових виноматеріалів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.07. — Ялта, 2002
|
4. |
Носик О. С. Розробка методики виявлення фальсифікації столових сухих марочних вин : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.07. — Ялта, 2000
|
5. |
Шарапова Т. О. Розробка методів оцінки і способу активації таніну для стабілізації білих столових виноматеріалів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07. — Ялта, 2004
|
6. |
Храмченкова І. В. Розробка системи контролю процесу визрівання ординарних білих міцних виноматеріалів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.07. — Ялта, 2000
|
7. |
Білько М. В. Розробка технологічних прийомів формування сортового аромату при виробництві столових виноматеріалів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.07. — Ялта, 2000
|
8. |
Гемаєв Х. З. Удосконалення технології виробництва білих столових вин на основі використання препаратів деревини дуба : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Ялта, 2007
|
9. |
Ткаченко О. Б. Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновних процесів їх виробництва : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.05. — Ялта, 2010
|
10. |
Геок В. М. Удосконалення технології напівсухих і напівсолодких столових вин на основі недобродів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05. — Ялта, 2009
|
11. |
Ткаченко Д. П. Удосконалення технології червоних столових вин на основі використання вуглекислотної мацерації : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — К., 2010
|
12. |
Білько М. В. Удосконалення технології білих столових вин з використанням антиоксидантів. — 2011 // Харч. пром-сть.
|
13. |
Сабадашка М. Якісний і кількісний склад поліфенолів у концентраті червоного сухого виноградного вина марки Каберне-Совіньйон // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2014. - Вип. 65.
|
14. |
Nakov G. Impact of the kind of wine storage on chemical and physical characteristics of the Vranec wine // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 2.
|
15. |
Тенетка А. І. Удосконалення технології рожевих столових виноматеріалів з використанням антиоксидантів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — Київ, 2015
|
16. |
Бабич І. М. Дослідження малопоширених сортів винограду в Україні // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
|
17. |
Ткаченко О. Б. Особенности ароматов белых вин из автохтонных сортов винограда Западной Европы и Украины // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 2/10.
|
18. |
Лопухова М. А. Якість соку та вина з винограду Ароматний та Каберне Совіньйон за обробки лози біопрепаратом АгроМар // Мікробіологія і біотехнологія. - 2018. - № 4.
|
19. |
Білько М. В. Удосконалення технології червоних столових вин підвищеної біологічної цінності // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
|
20. |
Токар А. Ю. Формування якості некріплених суничних виноматеріалів за використання різних рас дріжджів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
|
| |