РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (54)Автореферати дисертацій (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.92/99$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 56
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Григоренко О. В. Удосконалення технології виробництва соку яблучного натурального прямого віджиму // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
2.

Змєєва І. М. Методика визначення параметрів гідравлічного тракту для підвищення продуктивності та точності процесу розливу за умов оптимального поєднання технологічних факторів та конструктивних параметрів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
3.

Nilgun Oncul Persistence and survival of some food borne pathogens in neutralized unripe grape products // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 1.
4.

Змєєва І. М. Визначення оптимальних параметрів окремих вузлів дозатора // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 3.
5.

Demirdoven A. Inactivation effect of microwave heating on pectin methylesterase in orange juice // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 2.
6.

Змєєва І. М. Підвищення продуктивності та точності процесу розливу за умов оптимального поєднання технологічних факторів та конструктивних параметрів гідравлічного тракту // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
7.

Прядко М. О. Плівкові течії в трубах випарних апаратів для яблучного соку // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 2.
8.

Змєєва І. М. Обгрунтування режимів та параметрів обладнання для розливу освітленого яблучного соку : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Вінниця, 2015. — 20, [1]: a-рис.
9.

Adesoji Matthew Olaniyan Process conditions governing the drying rate and quality of tomato powder obtained from foam-mat dried tomato paste // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 3.
10.

Хомич Г. П. Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соків // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 5/11.
11.

Матко С. В. Моделювання процесу освітлення яблучного соку шунгітом // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4.
12.

Змєєва І. М. Моделювання процесу заповнення банки при гравітаційному методі розливу до зазначеного рівня // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
13.

Шевченко О. Ю. Інтенсивні технології переробки плодів та ягід // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 1.
14.

Матко С. В. Удосконалення технології виробництва соковмісних напоїв з використанням дикорослої сировини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 6.
15.

Попова Н. В. Розроблення компонентного складу яблучно-вишневого соку з оцінкою показників якості і безпечності // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 2.
16.

Польовик В. В. Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2021
17.

Tkesheliadze E. Fermentation of apple juice using selected autochthonous lactic acid bacteria // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 1.
18.

Черевко О. І. Оцінка тепломасообмінного обладнання шляхом імітаційного моделювання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
19.

Заморська І. Л. Леткі сполуки соку суничного натурального неосвітленого // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 1.
20.

Кушлик Р. В. Контроль нітратів в овочевих соках акустичним методом // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. Техн. науки. - 2015. - Вип. 164.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського