Пошуковий запит: (<.>U=Л961.92/99$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 56
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Григоренко О. В. Удосконалення технології виробництва соку яблучного натурального прямого віджиму // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
|
2. |
Змєєва І. М. Методика визначення параметрів гідравлічного тракту для підвищення продуктивності та точності процесу розливу за умов оптимального поєднання технологічних факторів та конструктивних параметрів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
|
3. |
Nilgun Oncul Persistence and survival of some food borne pathogens in neutralized unripe grape products // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 1.
|
4. |
Змєєва І. М. Визначення оптимальних параметрів окремих вузлів дозатора // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 3.
|
5. |
Demirdoven A. Inactivation effect of microwave heating on pectin methylesterase in orange juice // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 2.
|
6. |
Змєєва І. М. Підвищення продуктивності та точності процесу розливу за умов оптимального поєднання технологічних факторів та конструктивних параметрів гідравлічного тракту // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
|
7. |
Прядко М. О. Плівкові течії в трубах випарних апаратів для яблучного соку // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 2.
|
8. |
Змєєва І. М. Обгрунтування режимів та параметрів обладнання для розливу освітленого яблучного соку : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Вінниця, 2015. — 20, [1]: a-рис.
|
9. |
Adesoji Matthew Olaniyan Process conditions governing the drying rate and quality of tomato powder obtained from foam-mat dried tomato paste // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 3.
|
10. |
Хомич Г. П. Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соків // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 5/11.
|
11. |
Матко С. В. Моделювання процесу освітлення яблучного соку шунгітом // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4.
|
12. |
Змєєва І. М. Моделювання процесу заповнення банки при гравітаційному методі розливу до зазначеного рівня // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
13. |
Шевченко О. Ю. Інтенсивні технології переробки плодів та ягід // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 1.
|
14. |
Матко С. В. Удосконалення технології виробництва соковмісних напоїв з використанням дикорослої сировини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 6.
|
15. |
Попова Н. В. Розроблення компонентного складу яблучно-вишневого соку з оцінкою показників якості і безпечності // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 2.
|
16. |
Польовик В. В. Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2021
|
17. |
Tkesheliadze E. Fermentation of apple juice using selected autochthonous lactic acid bacteria // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 1.
|
18. |
Черевко О. І. Оцінка тепломасообмінного обладнання шляхом імітаційного моделювання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
|
19. |
Заморська І. Л. Леткі сполуки соку суничного натурального неосвітленого // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 1.
|
20. |
Кушлик Р. В. Контроль нітратів в овочевих соках акустичним методом // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. Техн. науки. - 2015. - Вип. 164.
|
| |