Пошуковий запит: (<.>U=Р123 я73<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Ципріян В. І. Гігієна харчування з основами нутриціології : Підруч. для студ. вищ. навч. мед. закл. ІІІ - ІV рівнів акредитації, лікарів-інтернів і курсантів ін-ту удосконалення лікарів. — К.: Здоров'я, 1999
|
2. |
Смоляр В. І. Фізіологія та гігієна харчування : Підруч. для студ. — К.: Здоров'я, 2000
|
3. |
Корзун Гігієна харчування : Підруч. — К.: КНТЕУ, 2003
|
4. |
Плахтій П. Д. Мікроорганізми, харчування і здоров'я людини : Навч. посіб. — Кам'янець-Поділ.: ПП Буйницький О.А., 2006
|
5. |
Нелепа А. Є. Основи фізіології та гігієни харчування : навч. посіб. — Донецьк, 2008
|
6. |
Павлоцька Л. Ф. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навч. посіб. — Суми: Унів. кн., 2007
|
7. |
Власенко Т. В. Основи харчування. Теорія та практика застосування. — Житомир: Рута, 2010
|
8. |
Власенко В. В. Фізіологія та гігієна харчування : навч. посіб. — Вінниця: Меркьюрі-Поділля, 2012
|
9. |
Грибан Г. П. Безпека життєдіяльності у фізичній культурі і спорті : навч. посіб. для студ. ВНЗ. — Житомир: Рута, 2012
|
10. |
Георгиянц В. А. Фармацевтическая броматология : учеб. пособие для студентов ВУЗ. — Харьков: НФаУ, 2014
|
11. |
Черевко О. І. Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посіб. для студентів ВНЗ. — Суми: Унів. кн., 2014
|
12. |
Андріюк Л. Вибрані питання нутріціології : навч. посіб. — Львів: Коло, 2015
|
13. |
Ботштейн Б. Б. Культура харчування : навч. посіб. — Харків: ХДУХТ, 2015
|
14. | Теоретичні та практичні аспекти нутриціології : навч. посіб. — Львів: Посвіт, 2016
|
15. |
Подригало Л. В. Нутрициология : учеб. пособие. — Харьков: ХНУ им. В.Н. Каразина, 2015
|
16. | Нутрициология : учеб. пособие. — 2-е изд. — Харьков: ХНУ им. В. Н. Каразина, 2017
|
17. | Оздоровче харчування : навч. посіб. — Київ: КНТЕУ, 2019
|
18. |
Гончаренко М. С. Культура валеологічного харчування : навч. посіб. — Харків: Бровін О. В., 2021
|
19. |
Хаєцький Г. С. Екотрофологія. Екологія безпечного харчування : навч. посіб. — Вінниця: ТВОРИ, 2020
|
20. | Загальні питання. — Тернопіль, 2021
|
| |