РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (144)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.0<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Курінна О. Г. Рекомендації Європейської асоціації з вивчення печінки (EASL) щодо харчування хворих з хронічними захворюваннями печінки. Ч. 3 // Сучас. гастроентерологія. - 2019. - № 4.
2.

Березенко В. С. Особливості харчування та фізичного розвитку підлітків з хронічними захворюваннями гастродуоденальної зони на тлі харчової гіперчутливості // Перинатология и педиатрия. - 2019. - № 1.
3.

Клименко Д. О. Веб-додаток для сервісу складання раціону здорового харчування та доставки продуктів // Системи упр., навігації та зв'язку. - 2019. - Вип. 2.
4.

Polumbryk M. Surface morphology of soybean, pea, whey protein isolates, and their dried gels // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 1.
5.

Авдієвська О. Г. Вплив родини на формування харчового статусу студентської молоді, харчові звички майбутніх батьків // Здоровье ребенка. - 2019. - 14, № 1.
6.

Литкін Д. В. Вплив інгібіторів ароматази третього покоління на харчову поведінку на тлі експериментального метаболічного синдрому // Укр. біофармацевт. журн. - 2018. - № 4.
7.

Юкало В. Г. Молекулярно-масовий розподіл казеїнових фосфопептидів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 5.
8.

Степура Т. М. Енергетична збалансованість раціону харчування в системі формування якості людського потенціалу регіонів України // Актуал. проблеми економіки. - 2017. - № 8.
9.

Рингач Н. О. Мінімізація факторів ризику неінфекційних захворювань: консультування з питань здорового харчування на первинному рівні // Україна. Здоров'я нації. - 2017. - № 3.
10.

Голуб Б. Вивчення мікробіологічної безпечності пробіотиків // Товари і ринки. - 2015. - № 2.
11.

Сімахіна Г. О. Харчування як основний чинник збереження стану здоров'я та життєзабезпечення організму людини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 4.
12.

Болгова Н. В. Продукти оздоровчого призначення // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
13.

Гузій О. 7 правил харчування: здорова тарілка для дорослих українців // Укр. мед. часоп.. - 2017. - № 6.
14.

Глива В. А. Дослідження динаміки аероіонного складу повітря на робочому місці користувача персонального комп'ютера з урахуванням електромагнітних чинників // Системи упр., навігації та зв'язку. - 2022. - Вип. 2.
15.

Петрович В. Вплив збалансованого харчування та оздоровчих фітнес-тренувань на жінок зрілого віку // Фіз. виховання, спорт і культура здоров'я у сучас. сусп-ві. - 2022. - № 1.
16.

Юкало В. Г. Технологія соєво-молочного комбінованого продукту спеціального призначення з гідролізатом білків сироватки молока // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 6.
17.

Мартиросова В. Г. Создание комфортной световой среды для рабочих мест офисных работников - проблема гигиены освещения // Укр. журн. з проблем медицини праці. - 2022. - 18, № 1.
18.

Румянцева І. Б. Роль якісних продуктів харчування в сучасному раціоні людини // Наук. вісн./Одес. нац. екон. ун-т. - 2022. - № 5/6.
19.

Сіренко В. А. Механізми пошкодження підшлункової залози при негативному впливі екзогенних факторів на систему мати-плід у експериментальних тварин : автореф. дис. ... канд. мед. наук : 14.03.04. — Харків, 2019
20.

Сімахіна Г. О. Нутрієнти для підвищення резистентності організму людини до антропогенних чинників // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 6.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського