РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.021$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Кузьминская Е.  Метод расчета усваиваемости белков пищевых продуктов. — 1998 // Укр. журн. мед. техніки і технології.
2.

Бабич А. О. Соя для здоров'я і життя на планеті Земля. — К.: Аграр. наука, 1998
3.

Левицкий А. П. Проблемы питания и стоматологическая заболеваемость. Ч. VII. Белок. — 2002 // Вісн. стоматології.
4.

Бужин О. А. Управління продовольчою безпекою: потреба населення у харчових білках // Актуал. проблеми економіки. - 2011. - № 7.
5.

Махинько В. М. Формула еталонного білка: етапи розроблення і сучасні норми // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 2.
6.

Сімахіна Г. О. Оптимальний підбір амінокислот для подолання білкового дефіциту // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 5.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського