Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)424.14$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 236
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Лазуренко С. Г. Ресторан-отель: успех взаимодействия. — 2001 // Коммун. хоз-во городов. Сер. Экон. науки.
|
2. | Готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан та перспективи розвитку : Матеріали Всеукр. студ. конф., 22 - 23 лют. 2005 р. — К., 2005
|
3. |
Десяткина И. В. Система проведения маркетинговых исследований в ресторанном бизнесе и ее значение при выборе места расположения ресторана. — 2004 // Культура народов Причерноморья.
|
4. |
Аветисова А. О. Структурні зміни на ринку ресторанного господарства. — Донецьк, 2003
|
5. |
Агафонова Л. Г. Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — К.: Знання України, 2002
|
6. |
Нечаюк Л. І. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — К.: Центр Навч. Л-ри, 2003
|
7. | Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах : Зб. наук. пр. — К., 2004
|
8. |
Топольник В. Г. Квалиметрия в ресторанном хозяйстве : монография. — Донецк, 2008
|
9. |
Антонова В. А. Організація виробництва та обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства : навч. посіб. — Донецьк, 2008
|
10. |
Мазаракі А. А. Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства : Підруч. — К., 2005
|
11. |
Азарян Е. М. Рекламные стратегии предприятий ресторанного хозяйства : моногр. — Донецк, 2007
|
12. |
П'ятницька Г. Т. Ресторанне господарство України: ринкові трансформації, інноваційний розвиток, структурна переорієнтація : моногр. — К., 2007
|
13. | Туризм і ресторанний бізнес: сучасні тенденції та перспективи розвитку : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 7 - 9 лют. 2007 р., Київ. — К., 2007
|
14. |
Топольник В. Г. Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства : навч. посіб. — Донецьк, 2007
|
15. |
Аветисова А. О. Економіка підприємств різних типів : навч. посіб. — Донецьк, 2009. — 162 .
|
16. |
Зубар Н. М. Логістика у ресторанному господарстві : навч. посіб. — К., 2008
|
17. |
Зубар Н. М. Логістика у ресторанному господарстві : навч. посіб. — К., 2008
|
18. |
Топольник В. Г. Методи системного аналізу в ресторанному господарстві : навч. посіб. — Донецьк, 2009
|
19. |
Мазаракі А. А. Проектування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. — К., 2008
|
20. | . — Чернівці: Рута, 2008
|
| |