РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (741)Журнали та продовжувані видання (975)Автореферати дисертацій (56)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л81$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 684
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Grishin M.  Development of a simplified drying rate evaluation method based on the calculation of kinetic process. — 2000 // Пром. теплотехника.
2.

Шнидерс А.  Адаптивное управление паровой установкой для технологических нужд пищевого предприятия. — 2001 // Пром. теплотехника.
3.

Василенко С. М. Гідродинамічні режими одиночного струменя в теплообмінниках змішування із щілинними розподільними пристроями. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
4.

Гайда С.  Исследование термомеханических агрегатов с вращающимися термосифонами. — 2001 // Пром. теплотехника.
5.

Литвиненко О. А. Кавітаційні пристрої в харчовій, переробній та фармацевтичній промисловості. — К.: РВЦ УДУХТ, 1999
6.

Українець А. І. Магнітно-імпульсна обробка з позицій теорії поліградієнтних полів. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
7.

Яковенко В. А. Математическая модель тепломассопереноса в пористых материалах под действием СВЧ энергии. — 2000 // Вісн. Дніпропетр. ун-ту. Сер. Механіка.
8.

Якубчик Н. Ф. Моющие средства для пищевой промышленности. — 2000 // Хім. пром-сть України.
9.
. — Донецьк, 2001. — 297 с.
10.

Накорчевский А. И. Особенности обработки пастообразных сред в роторно-импульсных аппаратах. — 2001 // Пром. теплотехника.
11.

Ковалев В. М. Состояние и перспективы применения чистящих средств для мытья оборудования и тары в пищевой промышленности. — 2001 // Хім. пром-сть України.
12.

Сукманов В. А. Установки для сушки жидких пищевых продуктов и пути повышения их технического уровня. — Донецк: ДонГУЭТ, 2001
13.

Соколенко А. І. Фізико-хімічні методи обробки сировини та продуктів харчування. — К.: АртЕк, 2000
14.

Конвісер І. О. Холодильна технологія харчових продуктів : Навч.посіб. — К., 2001
15.

Снежкин Ю. Ф. Энергосбережение и интенсификация процесса сушки импульсным ИК-облучением. — 2001 // Пром. теплотехника.
16.

Гришин М. А. Эффект динамического структурирования влаги в процессе сушки. — 2001 // Пром. теплотехника.
17.

Бойко В. В. Установка для обработки текучих продуктов при помощи комплекса высоковольтных импульсных воздействий и результаты исследований. — 2001 // Техн. електродинаміка.
18.

Богомолов О. В. Курсове та дипломне проектування обладнання переробних і харчових підприємств : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — Х.: Еспада, 2005
19.

Берник П. С. . — Л., 2004
20.

Рвачов В. В. Технологічне обладнання харчових виробництв. Механічне обладнання: Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.. — О.: Астропринт, 2005
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського