РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (79)
Журнали та продовжувані видання (282)
Автореферати дисертацій (5)
Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л818$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
133
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Якубчик Н. Ф.
Моющие средства для пищевой промышленности
. — 2000 //
Хім. пром-сть України
.
2.
Ковалев В. М.
Состояние и перспективы применения чистящих средств для мытья оборудования и тары в пищевой промышленности
. — 2001 //
Хім. пром-сть України
.
3.
Завгородня В. М.
Тара і упакування продовольчих товарів
: Навч. посіб. для студ. кооперат. вузів. — Л.: Вид-во ЛКА, 2001
4.
Ромашко О. В.
Пакувальні матеріали
. — К.: НУХТ, 2003
5.
Сайко Л. О.
Тара та упаковка
: Ретросп. бібліогр. покажч. за 1999 - 2002 рр. — К., 2003
6.
Завгородня В. М.
Товарознавство пакувальних матеріалів
: Навч. посіб. — Л., 2004
7.
Соколенко А. І.
Моделювання процесів пакування
: Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — Вінниця: Нова Кн., 2004
8.
Овчаренко А. И.
Экспресс-измерение влажности масличных снеков перед упаковыванием
. — 2005 //
Упаковка
.
9.
Галат Е.
Упаковка в супермаркетах (нарезка, кулинарные и кондитерские изделия)
. — 2005 //
Упаковка
.
10.
Шевченко О. Ю.
Технології різкої зміни тисків при пакуванні харчових продуктів
. — 2005 //
Упаковка
.
11.
Гавва О. М.
Розрахунок дозувальних пристроїв з пневматичним приводом для в'язких харчових продуктів
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
12.
Шевченко О. Ю.
Визначення параметрів вакуумного пакування харчових продуктів
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
13.
Гуць В. С.
Адгезія харчових продуктів в процесах пакування
. — 2006 //
Упаковка
.
14.
Ватренко О. В.
Коефіцієнти тертя при закупорюванні скляної тари гвинтовим способом
. — 2006 //
Упаковка
.
15.
Пітра М. М.
Нові технології зберігання фасованої продукції
. — 2006 //
Упаковка
.
16.
Соколенко А. І.
Особливості вакуумного упаковування продукції харчових виробництв
. — 2007 //
Харч. пром-сть
.
17.
Семенов О. М.
Оцінка фізичних впливів на тару в процесах її підготовки до фасування рідинної продукції
. — 2007 //
Харч. пром-сть
.
18.
Рябцев Г. Л.
Полімерні пакувальні матеріали (стан та шляхи вдосконалення)
. — 2006 //
Упаковка
.
19.
Токарчук С. В.
Синтез плоских мальтійських механізмів з водилом змінної довжини в приводах пакувальних машин
. — 2007 //
Харч. пром-сть
.
20.
Шевченко О. Ю.
Технології пакування харчової продукції (фізичне і термодинамічне підгрунтя)
. — 2006 //
Упаковка
.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського