РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (4)
Автореферати дисертацій (1)
Наукова періодика України (26)
Пошуковий запит:
(<.>A=Дубковецький І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
10
Представлено документи
з 1 до 10
1.
Дубковецький
І. В.
Особливості технології сухої комбінованої закваски при виготовленні квасу
. — 2004 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Дубковецький
І. В.
Дослідження властивостей сухої комбінованої закваски
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
3.
Ткаченко О. В.
Гідродинамічні та теплові параметри в камерах розпилюючого зневоднення
. — 2004 //
Пром. теплотехника
.
4.
Дубковецький
І. В.
Закономірності кінетики процесу терморадіаційного сушіння яблучних вичавок
. — 2007 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
5.
Дубковецький
І. В.
Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці
: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2005
6.
Малежик І. Ф.
Використання конвективно-терморадіаційного способу енергопідведення в технології яблучних снеків
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2016. - № 6/11.
7.
Дубковецький
І. В.
Вплив швидкості теплоносія на основні тепломасообмінні параметри конвективно-терморадіаційного сушіння культивованих грибів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2016. - 22, № 4.
8.
Дубковецький
І. В.
Дослідження процесу сушіння, тепло- і масообмінних характеристик безглютенових макаронних виробів
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
9.
Стрельченко Л. В.
Вплив питомого навантаження на кінетику процесу при конвективно-терморадіаційному сушінні яблучних снеків
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 3.
10.
Стрельченко Л. В.
Енергоефективність від впровадження конвективно-терморадіаційної сушильної установки з тепловим насосом
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2020. - 26, № 3.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського