РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Наукова періодика України (3)
Пошуковий запит: (<.>A=Yakiyayeva M$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Tungyshbayeva U. Development of a methodology for determining the critical limits of the critical control points of the production of bakery products in the Republic of Kazakhstan // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 3/11.
2.

Iztayev B. Devising technology of the accelerated method for making yeast-free bakery products from wheat flour // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 4/11.
3.

Yakiyayeva M. Devising the formulation and technology for baking buns from flour of composite mixtures and sugar beet // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 5/11.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського