РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Наукова періодика України (17)
Пошуковий запит: (<.>A=Губеня В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Губеня В. О. Хлібобулочні вироби антианемічного призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 44.
2.

Павлюченко О. С. Сучасний стан та перспективи розвитку засобів розміщення для ділових туристів в Україні // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 52.
3.

Бондар Н. П. Удосконалення технології м'ясних січених напівфабрикатів з використанням харчових волокон люпину // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 5.
4.

Кузьмін О. В. Розробка методу комплексної кількісної оцінки якості бісквітних напівфабрикатів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 2.
5.

Губеня В. О. Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2018
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського