Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (12)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (16)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Іващенко К$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
1.

Іващенко К. О.  
Обліковий інформаційний ресурс суб’єктів водогосподарського комплексу [Електронний ресурс] / К. О. Іващенко // Наукові записки [Національного університету "Острозька академія"]. Економіка. - 2013. - Вип. 22. - С. 106-109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nznuoa_2013_22_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 603.924 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Іващенко К. 
Педагогічний зміст поняття "важкі діти" в радянській педагогіці (20–30 роки ХХ століття) [Електронний ресурс] / К. Іващенко // Історико-педагогічний альманах. - 2011. - Вип. 1. - С. 8-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ipa_2011_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 143.871 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Іващенко К. 
Педагогічна система А. Макаренка: досвід організації дитячого самоврядування [Електронний ресурс] / К. Іващенко // Історико-педагогічний альманах. - 2011. - Вип. 2. - С. 9-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ipa_2011_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 145.588 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Іващенко К. В. 
Проблеми дитинства й отроцтва в педагогічних поглядах С. Шацького та А. Макаренка [Електронний ресурс] / К. В. Іващенко // Теорія та методика навчання та виховання. - 2011. - Вип. 29. - С. 50-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpkhnpu_ttmniv_2011_29_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 331.119 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Іващенко К. 
Українці між кризою та повсякденним життям: загальнонаціональні та реґіональні спостереження [Електронний ресурс] / К. Іващенко // Українське суспільство: моніторинг соціальних змін. - 2014. - Вип. 1(1). - С. 351-364. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ukrsoc_2014_1(1)__35
Попередній перегляд:   Завантажити - 362.891 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Лебедик Г. В. 
Проблеми організації управлінського обліку на підприємствах [Електронний ресурс] / Г. В. Лебедик, К. Ю. Іващенко, А. М. Світловська // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Економіка і менеджмент. - 2016. - Вип. 15. - С. 137-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvmgu_eim_2016_15_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 312.313 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Заболотній С. В. 
Моделювання послідовного оцінювання параметра зсуву асиметрично-розподілених випадкових величин методом максимізації полінома [Електронний ресурс] / С. В. Заболотній, М. П. Рудь, К. В. Іващенко // Вісник Черкаського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2018. - № 4. - С. 5-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchdtu_2018_4_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 638.44 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Стоянова Л. О. 
Деякі аспекти актуалізації систем менеджменту якості і безпечності харчових продуктів до вимог нових версій міжнародних стандартів [Електронний ресурс] / Л. О. Стоянова, К. Ю. Іващенко // Харчова промисловість. - 2018. - № 24. - С. 146-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_24_21
За ініціативи GFSI розроблені нові версії стандартів на системи менеджменту (СМ): ISO 9001:2015 "Системи менеджменту якості. Вимоги" та ISO 22000:2018 "Системи менеджменту безпечності харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації у харчовому ланцюзі". Нові версії стандартів включають ряд змін, які призначені для зручності читання та розуміння, і деякі суттєві зміни в частині методології розробки і функціонування СМЯ і СМБХП, які полегшують їх інтеграцію в єдину СМЯ і БХП. В обох стандартах введено поняття "контекст організації" як сукупності зовнішніх і внутрішніх факторів, які можуть впливати на підхід організації до своєї продукції, взаємодії з усіма зацікавленими сторонами, інвестицій тощо. Суттєвою зміною в нових версіях обох стандартів є акцент на лідерстві, заміна "відповідальності керівництва" на активне "лідерство". Для актуалізації чинних СМ до вимог нових версій стандартів визначено трирічний перехідний період.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.447 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
9.

Іващенко К. 
Зарубіжний досвід соціальної роботи з сім’єю, яка виховує дитину з особливими потребами [Електронний ресурс] / К. Іващенко // Психолого-педагогічні проблеми сільської школи. - 2018. - Вип. 59. - С. 207-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ppps_2018_59_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 602.056 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Іващенко К. Ю. 
Аналіз причин і заходів щодо запобігання утворенню токсинів C. botulinum у консервованих продуктах протягом усього виробничого циклу [Електронний ресурс] / К. Ю. Іващенко, Л. О. Стоянова, О. О. Красуля // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2019. - Т. 25, № 5. - С. 135-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2019_25_5_16
Досліджено та узагальнено інформацію про випадки ботулінічних отруєнь (БО), особливості бактерій C. botulinum, способи зберігання та перероблення сировини на харчові продукти, що надало змогу виділити найбільш небезпечні, з точки зору БО, продукти. Із застосуванням логіко-аналітичного методу проаналізовано вітчизняні та зарубіжні публікації, власні дослідження, систематизовано й узагальнено вимоги щодо санітарного стану виробництва та загального принципу обробки бутуліно-небезпечної сировини, охарактеризовано вплив процедур систем менеджменту безпечності харчових продуктів на підвищення якості продукції. Відзначено, що на розвиток і токсиноутворення мікроорганізмів великий вплив мають фізичні, хімічні та біологічні фактори зовнішнього середовища (температура, вологість, наявність кисню, рН середовища, склад власної мікрофлори продукту тощо) та наявність поживного середовища. Основними причинами виробництва небезпечних продуктів є порушення вимог щодо ведення технологічних процесів (температурних параметрів, санітарних умов зберігання сировини, недотримання рецептур тощо). Для запобігання випадкам отруєння харчовими продуктами докладно вивчено шляхи потрапляння та причини розвитку в них C. botulinum, а також способи інактивації мікроорганізмів та їх токсинів для відпрацювання основних заходів для забезпечення безпечності продуктів харчування. Відзначено, що запобігання псуванню харчових продуктів зводиться до регулювання, сповільнення, усунення чи мінімізації процесів, які є причинами псування. Профілактика харчових отруєнь мікробної природи, зокрема токсинами C. botulinum, базується на комплексному застосуванні організаційних і технологічних заходів, притаманних кожному окремому виду виробництва, і загальноприйнятних санітарно-епідеміологічних заходах, спрямованих одночасно на запобігання обсіменінню сировини, розмноженню збудників псування та харчових отруєнь у харчових продуктах і на знищення мікроорганізмів у них.
Попередній перегляд:   Завантажити - 325.723 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
11.

Іващенко К. 
Внутрішньо переміщені особи: реалії та перспективи [Електронний ресурс] / К. Іващенко // Соціологія: теорія, методи, маркетинг. - 2019. - № 1. - С. 181-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/stmm_2019_1_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 166.199 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Іващенко К. 
Інтеґрація в сучасних міґраційних дослідженнях: нотатки з двох конференцій під егідою IMISCOE напередодні світового "локдауну” [Електронний ресурс] / К. Іващенко // Соціологія: теорія, методи, маркетинг. - 2020. - № 2. - С. 163-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/stmm_2020_2_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 176.747 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Учанін В. М. 
Виявлення дефектів конструкцій із феромагнітних сталей через шар антикорозійного покриву без його видалення [Електронний ресурс] / В. М. Учанін, К. А. Іващенко // Методи та прилади контролю якості. - 2021. - № 1. - С. 5-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/metody_2021_1_2
Попередній перегляд:   Завантажити - 760.531 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Іващенко К. 
Абілітаційна компетентність батьків дітей з особливими освітніми потребами: змістовий аспект [Електронний ресурс] / К. Іващенко // Ввічливість. - 2021. - Вип. 6. - С. 10-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/humit_2021_6_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 280.63 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Іващенко К. 
Моніторинг як складова системи управління якістю надання послуг у соціальних закладах [Електронний ресурс] / К. Іващенко, Н. Ревнюк // Ввічливість. - 2022. - Вип. 6. - С. 17-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/humit_2022_6_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 457.409 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського