Пошуковий запит: (<.>A=Будяк Р$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Бандура В. М. Дослідження фізико-механічних властивостей поверхні гільз після протягування [Електронний ресурс] / В. М. Бандура, Р. В. Будяк // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 1(5). - С. 38-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_1(5)__9 Проведено експериментальні дослідження комбінованого протягування на сталях 10 і 35. Значення коефіцієнтів тертя на задній поверхні різального інструменту у випадку протягування незміцнених сталей вибраного діапазону знаходиться в межах 0,5 - 0,7. Попереднє холодне деформаційне зміцнення знижує ці значення приблизно вдвоє (до 0,2 - 0,35). У цьому випадку інтенсивність текстуроутворення різко падає. Перспективною з позицій якості обробленої поверхні є схема елементарної комірки протяжки деформуючий елемент - дво-тризуба різальна секція.
|
2. |
Посвятенко Е. К. Шляхи зниження втрат робочої рідини у гідросистемах при експлуатації сільськогосподарських машин [Електронний ресурс] / Е. К. Посвятенко, Р. В. Будяк // Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин. - 2011. - Вип. 41(1). - С. 185-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zmntz_2011_41(1)__26
|
3. |
Посвятенко Е. К. Холодна пластична деформація як фактор підвищення оброблюваності пластичних матеріалів протягуванням [Електронний ресурс] / Е. К. Посвятенко, Н. І. Посвятенко, Р. В. Будяк // Вісник [Національного транспортного університету]. - 2014. - № 30(1). - С. 307-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vntu_2014_30(1)__40
|
4. |
Будяк Р. В. Дослідження шорсткості, хвилястості та кривизни отвору поверхні гільз після протягування [Електронний ресурс] / Р. В. Будяк, В. М. Бандура // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2014. - Вип. 1. - С. 5-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2014_1_3
|
5. |
Будяк Р. В. Сучасні технології виробництва кисломолочних продуктів, з застосуванням термостатного обладнання в межах ТОВ "Люстдорф", як складова гарантії продовольчої безпеки Вінниччини [Електронний ресурс] / Р. В. Будяк, О. О. Шуляк // Аграрна наука та харчові технології. - 2016. - Вип. 3. - С. 175-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2016_3_26
|
6. |
Посвятенко Е. К. Фізико-механічні властивості поверхні глибоких отворів деталей після комбінованого протягування [Електронний ресурс] / Е. К. Посвятенко, Р. В. Будяк, Н. І. Посвятенко // Резание и инструменты в технологических системах. - 2015. - Вып. 85. - С. 246-251. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rits_2015_85_28
|
7. |
Посвятенко Е. К. Основні напрямки поліпшення оброблюваності деталей із аустенітних сталей [Електронний ресурс] / Е. К. Посвятенко, П. А. Аксьом, Р. В. Будяк // Вісник Національного транспортного університету. - 2016. - № 1. - С. 370-377. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vntu_2016_1_47
|
8. |
Будяк Р. В. Обробка гільз силових циліндрів гідросистем сільськогосподарських машин [Електронний ресурс] / Р. В. Будяк // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2019. - № 1. - С. 77–83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2019_1_12
|
9. |
Будяк Р. В. Шляхи використання низькоетерифікованих пектинів в сучасних харчових технологіях [Електронний ресурс] / Р. В. Будяк, О. О. Шуляк, С. Д. Тузова // Аграрна наука та харчові технології. - 2018. - Вип. 2. - С. 188 -197. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2018_2_22
|
10. |
Посвятенко Е. К. Розширення застосування виробів із аустенітних сталей у харчовій галузі [Електронний ресурс] / Е. К. Посвятенко, Р. В. Будяк, П. А. Аксьом // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2021. - № 1. - С. 70-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2021_1_11
|