Пошуковий запит: (<.>A=Бурак М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
1. |
Бурак М. В. Оперативно-розшукове супроводження забезпечення відшкодування (компенсація) шкоди у кримінальному провадженні [Електронний ресурс] / М. В. Бурак // Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ. серія юридична. - 2014. - Вип. 3. - С. 237-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvlduvs_2014_3_26
|
2. |
Бурак М. Прагматичні особливості рекламного повідомлення як різновиду мовної комунікації [Електронний ресурс] / М. Бурак // Мовознавчий вісник. - 2010. - Вип. 10. - С. 198-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mv_2010_10_48
|
3. |
Бурак М. Дотримання дидактичних і методичних принципів у сучасному підручнику з української мови як іноземної [Електронний ресурс] / М. Бурак // Теорія і практика викладання української мови як іноземної. - 2014. - Вип. 9. - С. 68-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Timvum_2014_9_11
|
4. |
Бурак М. Методика створення сучасного підручника з української мови як іноземної (на прикладі нового навчально-методичного комплексу "Яблуко") [Електронний ресурс] / М. Бурак // Теорія і практика викладання української мови як іноземної. - 2015. - Вип. 11. - С. 40-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Timvum_2015_11_8
|
5. |
Бурак М. В. Використання електронних платіжних систем для фінансування злочинів проти основ національної безпеки України [Електронний ресурс] / М. В. Бурак // Науковий вісник Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. - 2015. - № 2. - С. 257-263. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvdduvs_2015_2_36
|
6. |
Бурак М. І. Способи мінімізації впливу рейтерів на валідність та надійність оцінювання мовних масштабних стандартизованих тестів [Електронний ресурс] / М. І. Бурак // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Педагогіка. Соціальна робота. - 2017. - Вип. 2. - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuuped_2017_2_11
|
7. |
Бурак М. В. Способи вчинення злочинів службовими особами в паливно-енергетичному комплексі України [Електронний ресурс] / М. В. Бурак // Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ. - 2018. - № 3. - С. 266-278. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvknuvs_2018_3_24
|
8. |
Бурак М. В. Виявлення злочинів під час проведення державних форвардних закупівель зерна [Електронний ресурс] / М. В. Бурак // Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ. серія юридична. - 2016. - Вип. 3. - С. 143-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvlduvs_2016_3_18
|
9. |
Бурак М. І. Взаємопов’язанe формування професійно орієнтованої компетентності в говорінні та інформаційно-комунікаційної компетентності майбутніх викладачів англійської мови [Електронний ресурс] / М. І. Бурак // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія : Педагогіка. - 2018. - № 3. - С. 127-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NZTNPU_ped_2018_3_18
|
10. |
Бурак М. Ефективність методики взаємопов’язаного формування в майбутніх викладачів англійської мови професійно орієнтованої компетентності в говорінні та інформаційно-комунікаційної компетентності [Електронний ресурс] / М. Бурак // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології. - 2019. - № 1. - С. 3-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pednauk_2019_1_3
|
11. |
Бурак М. В. Корупційні ризики в державних оборонних закупівлях: шляхи мінімізації [Електронний ресурс] / М. В. Бурак // Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ . - 2019. - № 2. - С. 103-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/aymvs_2019_2_14
|
12. |
Бурак М. І. Можливості використання дистанційних навчальних програм для формування контрольно-оцінювальної компетентності майбутніх викладачів англійської мови [Електронний ресурс] / М. І. Бурак // Педагогічний альманах. - 2018. - Вип. 40. - С. 108-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pedalm_2018_40_18
|
13. |
Бурак М. I. Відбір навчального матеріалу для взаємопов’язаного формування професійно орієнтованої компетентності в говорінні та інформаційно-комунікаційної компетентності майбутніх викладачів англійської мови [Електронний ресурс] / М. I. Бурак // Педагогічний альманах. - 2019. - Вип. 41. - С. 143-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pedalm_2019_41_24
|
14. |
Паска М. З. Розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення [Електронний ресурс] / М. З. Паска, О. В. Радзімовська, М. І. Бурак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2020. - Т. 26, № 5. - С. 149-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2020_26_5_19 На сучасному етапі в Україні формується нова перспективна галузь тваринництва - вирощування равликів. М'ясо равликів є дієтичним продуктом, не поступається курячому, оскільки містить величезну кількість корисних вітамінів, амінокислот і мікроелементів, тваринний білок, кальцій, залізо. Перспективною асортиментною групою сьогодні є нові види делікатесних продуктів спеціального призначення. Для створення делікатесних продуктів спеціального призначення проведено аналіз із розширення міркувань про біологічні ресурси, як нові джерела сировини. Ці особливості вказують, що м'ясо виноградних равликів характеризується високим вмістом амінокислот, швидким і повним засвоєнням, відсутністю холестеролу. Запропоновано технологію забою равликів та особливості переробки, які включають промивання, очищення, видалення з мушлі, сортування. З'ясовано, що м'ясо равликів уважається придатним для споживання при проварюванні його протягом 15 хв, тому для виготовлення напівфабрикатів або отримання м'ясного філе є більш вигіднішими равлики природньої популяції - H. pomatia. Визначено особливості впливу термічної обробки на вихід м'яса з різним інтервалом часу. Запропоновано методику визначення виходу готового вареного продукту, враховуючи різний інтервал часу варіння. М'ясо равликів за ступенем готовності поділено на: сире (проварене протягом 5 хв), напівсире (проварене протягом 10 хв) і добре проварене (проварене протягом 15 хв). За результатами досліджень можна стверджувати, що м'ясо равликів H. pomatia за 5 хв уварюється (у %) на 24,33; за 10 хв (у %) - на 31,11, за 15 хв (у %) - на 40,46 відповідно, і за своїми параметрами відповідає втратам маси під час термічної обробки свинини. У висновках обгрунтовано технологію нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення з урахування виходу готового вареного продукту.
|
15. |
Кривенчук Ю. П. Порівняльний аналіз ефективності надбудов Selenium та Beautifulsoup [Електронний ресурс] / Ю. П. Кривенчук, М. Т. Бурак // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. - 2022. - № 1. - С. 50-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_tekh_2022_1_9
|