Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Реферативна база даних (11)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Білецький Е$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
1.

Білецький Е. В. 
Застосування високомолекулярних теплоносіїв у галузі реодинамики [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький // Энергосбережение. Энергетика. Энергоаудит. - 2014. - № 2. - С. 27 - 33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecee_2014_2_4
Розглянуто сучасний стан досліджень використання неньютонівських рідин, як проміжних теплоносіїв для проведення теплових процесів на підприємствах хімічної, харчової та переробної галузей.
Попередній перегляд:   Завантажити - 317.943 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Білецький Е. 
Моделювання реологічних властивостей в’язкопластичних матеріалів у харчових технологіях [Електронний ресурс] / Е. Білецький, Ю. Толчинський // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 68-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 452.925 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Білецький Е. В. 
Методика розрахунку гідравлічних характеристик течії неньютонівських рідин у каналах базової геометрії [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький, О. В. Петренко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 20-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 593.294 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Потапов В. О. 
Методика визначення теплообмінних характеристик універсального жарильного апарата з проміжним обігрівом [Електронний ресурс] / В. О. Потапов, О. В. Петренко, Е. В. Білецький // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 187-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 595.089 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Білецький Е. В. 
Поздовжньо-поперечна течія неньютонівської рідини з в’язкістю, що залежить від швидкості зрушення у прямокутному каналі шнекової машини [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький, Ю. А. Толчинський, О. В. Петренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 131-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_24
Розглянуто питання математичного моделювання двомірної поздовжньо-поперечної течії ступеневої рідини у щілинному каналі шнекової машини. Одержані рівняння дозволяють проводити моделювання в'язкопластичних течій з різними значеннями швидкостей стінок та профілями.
Попередній перегляд:   Завантажити - 684.502 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Білецький Е. В. 
Система функцій для щілинного в’язкопластичного плину [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький, Ю. А. Толчинський, О. В. Петренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 227-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_41
Попередній перегляд:   Завантажити - 423.425 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Білецький Е. В. 
Визначення гідравлічних опорів під час течії степеневих рідин [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький, О. В. Петренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 167-176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 547.624 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Білецький Е. В. 
Сучасний огляд стану досліджень теплообміну при течії неньютонівських рідин [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький // Энергосбережение. Энергетика. Энергоаудит. - 2014. - № 9. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecee_2014_9_8
Приведено аналіз сучасного стану досліджень в області теплообміну неньютонівських рідин. Виявлено, що на теперішній час відсутній чіткий алгоритм, який дозволяє проводити теоретичні розрахунки теплообмінних характеристик у разі течії неньютонівських рідин.
Попередній перегляд:   Завантажити - 450.942 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
9.

Білецький Е. В. 
Обчислення коефіцієнтів тепловіддачі при течії деяких неньютонівських рідин у трубах і каналах [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький, Ю. А. Толчинський // Энергосбережение. Энергетика. Энергоаудит. - 2012. - № 2. - С. 46-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecee_2012_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 806.019 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Білецький Е. В. 
Визначення профілю швидкості течії не ньютонівської рідини у перехідному режимі поблизу твердої границі [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький // Науковий вісник НЛТУ України. - 2014. - Вип. 24.10. - С. 334-337. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnltu_2014_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 163.457 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Білецький Е. В. 
Течія в'язкопластичної рідини в плоскому каналі [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький, В. О. Потапов, Ю. А. Толчинський, О. В. Петренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 122-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 196.803 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Білецький Е. В. 
Експериментальний пристрій для вимірювання гідравлічних характеристик течії неньютонівських рідин у каналах [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький, Ю. А. Толчинський // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2014. - № 1. - С. 27-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Itte_2014_1_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 681.527 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Товажнянський Л. Л. 
Поздовжньо-поперечна течія стискаючої рідини, залежної від швидкості зрушення і тиску вздовж щілинного каналу шнекової машини. Частина 1 [Електронний ресурс] / Л. Л. Товажнянський, Е. В. Білецький, Ю. А. Толчинський // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 45. - С. 53-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_45_11
Вивчено проблему математичного моделювання квазів'язкого потоку рідини в щілинних каналах шнекових машин. Наведено рівняння для визначення витрат рідини у каналі. Одержані дані дозволяють моделювати інші в'язкопластичні рідини.
Попередній перегляд:   Завантажити - 377.52 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
14.

Товажнянський Л. Л. 
Деякі аспекти поздовжньо-поперечної течії стисненої рідини, що залежить від швидкості зрушення і тиску вздовж щілинного каналу. Частина 2 [Електронний ресурс] / Л. Л. Товажнянський, Е. В. Білецький, Ю. А. Толчинський // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 46. - С. 25-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_46_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 509.255 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Карпова А. О. 
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням нових рецептурних компонентів [Електронний ресурс] / А. О. Карпова, К. В. Куниця, Е. В. Білецький // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 175-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_23
Представлено результати досліджень щодо використання нових рецептурних компонентів у технології борошняних кондитерських виробів. На підставі одержаних результатів встановлено доцільність використання обраних рецептурних компонентів (вівсяне борошно, лохина, мед, цедра лимона) при виробництві випечених кондитерських виробів мафінів. Для одержаних зразків кондитерських виробів досліджено органолептичні, структурно-механічні показники, розрахунковим методом встановлено харчову й енергетичну цінність, вміст вітамінів і мінералів. Визначено, щовикористання запропонованих інгредієнтів надає змогу створити продукт підвищеної харчової цінності з одночасним зниженням енергетичної та розширити асортимент борошняних кондитерських виробів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 347.962 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
16.

Білецький Е. В. 
Деякі плини рідини з в'язкістю, що залежить від швидкості зсуву в плоскому каналі [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький, Ю. А. Толчинський, Д. П. Семенюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 191-206. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_33
Попередній перегляд:   Завантажити - 566.957 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Білецький Е. В. 
Теоретичні дослідження течії ньютонівської рідини при перехідному гідродинамічному режимі [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький, О. В. Петренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 102-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 613.81 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Білецький Е. В. 
Експериментальний стенд для вимірювання реологічних характеристик не ньютонівських рідин [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Хімія, хімічна технологія та екологія. - 2014. - № 51. - С. 3-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpixx_2014_51_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 613.064 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського