Пошуковий запит: (<.>A=Білецький Е$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
|
1. |
Білецький Е. В. Застосування високомолекулярних теплоносіїв у галузі реодинамики [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький // Энергосбережение. Энергетика. Энергоаудит. - 2014. - № 2. - С. 27 - 33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecee_2014_2_4 Розглянуто сучасний стан досліджень використання неньютонівських рідин, як проміжних теплоносіїв для проведення теплових процесів на підприємствах хімічної, харчової та переробної галузей.
|
2. |
Білецький Е. Моделювання реологічних властивостей в’язкопластичних матеріалів у харчових технологіях [Електронний ресурс] / Е. Білецький, Ю. Толчинський // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 68-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_13
|
3. |
Білецький Е. В. Методика розрахунку гідравлічних характеристик течії неньютонівських рідин у каналах базової геометрії [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький, О. В. Петренко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 20-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_4
|
4. |
Потапов В. О. Методика визначення теплообмінних характеристик універсального жарильного апарата з проміжним обігрівом [Електронний ресурс] / В. О. Потапов, О. В. Петренко, Е. В. Білецький // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 187-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_31
|
5. |
Білецький Е. В. Поздовжньо-поперечна течія неньютонівської рідини з в’язкістю, що залежить від швидкості зрушення у прямокутному каналі шнекової машини [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький, Ю. А. Толчинський, О. В. Петренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 131-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_24 Розглянуто питання математичного моделювання двомірної поздовжньо-поперечної течії ступеневої рідини у щілинному каналі шнекової машини. Одержані рівняння дозволяють проводити моделювання в'язкопластичних течій з різними значеннями швидкостей стінок та профілями.
|
6. |
Білецький Е. В. Система функцій для щілинного в’язкопластичного плину [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький, Ю. А. Толчинський, О. В. Петренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 227-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_41
|
7. |
Білецький Е. В. Визначення гідравлічних опорів під час течії степеневих рідин [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький, О. В. Петренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 167-176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_23
|
8. |
Білецький Е. В. Сучасний огляд стану досліджень теплообміну при течії неньютонівських рідин [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький // Энергосбережение. Энергетика. Энергоаудит. - 2014. - № 9. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecee_2014_9_8 Приведено аналіз сучасного стану досліджень в області теплообміну неньютонівських рідин. Виявлено, що на теперішній час відсутній чіткий алгоритм, який дозволяє проводити теоретичні розрахунки теплообмінних характеристик у разі течії неньютонівських рідин.
|
9. |
Білецький Е. В. Обчислення коефіцієнтів тепловіддачі при течії деяких неньютонівських рідин у трубах і каналах [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький, Ю. А. Толчинський // Энергосбережение. Энергетика. Энергоаудит. - 2012. - № 2. - С. 46-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecee_2012_2_9
|
10. |
Білецький Е. В. Визначення профілю швидкості течії не ньютонівської рідини у перехідному режимі поблизу твердої границі [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький // Науковий вісник НЛТУ України. - 2014. - Вип. 24.10. - С. 334-337. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnltu_2014_24
|
11. |
Білецький Е. В. Течія в'язкопластичної рідини в плоскому каналі [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький, В. О. Потапов, Ю. А. Толчинський, О. В. Петренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 122-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_31
|
12. |
Білецький Е. В. Експериментальний пристрій для вимірювання гідравлічних характеристик течії неньютонівських рідин у каналах [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький, Ю. А. Толчинський // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2014. - № 1. - С. 27-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Itte_2014_1_5
|
13. |
Товажнянський Л. Л. Поздовжньо-поперечна течія стискаючої рідини, залежної від швидкості зрушення і тиску вздовж щілинного каналу шнекової машини. Частина 1 [Електронний ресурс] / Л. Л. Товажнянський, Е. В. Білецький, Ю. А. Толчинський // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 45. - С. 53-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_45_11 Вивчено проблему математичного моделювання квазів'язкого потоку рідини в щілинних каналах шнекових машин. Наведено рівняння для визначення витрат рідини у каналі. Одержані дані дозволяють моделювати інші в'язкопластичні рідини.
|
14. |
Товажнянський Л. Л. Деякі аспекти поздовжньо-поперечної течії стисненої рідини, що залежить від швидкості зрушення і тиску вздовж щілинного каналу. Частина 2 [Електронний ресурс] / Л. Л. Товажнянський, Е. В. Білецький, Ю. А. Толчинський // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 46. - С. 25-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_46_7
|
15. |
Карпова А. О. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням нових рецептурних компонентів [Електронний ресурс] / А. О. Карпова, К. В. Куниця, Е. В. Білецький // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 175-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_23 Представлено результати досліджень щодо використання нових рецептурних компонентів у технології борошняних кондитерських виробів. На підставі одержаних результатів встановлено доцільність використання обраних рецептурних компонентів (вівсяне борошно, лохина, мед, цедра лимона) при виробництві випечених кондитерських виробів мафінів. Для одержаних зразків кондитерських виробів досліджено органолептичні, структурно-механічні показники, розрахунковим методом встановлено харчову й енергетичну цінність, вміст вітамінів і мінералів. Визначено, щовикористання запропонованих інгредієнтів надає змогу створити продукт підвищеної харчової цінності з одночасним зниженням енергетичної та розширити асортимент борошняних кондитерських виробів.
|
16. |
Білецький Е. В. Деякі плини рідини з в'язкістю, що залежить від швидкості зсуву в плоскому каналі [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький, Ю. А. Толчинський, Д. П. Семенюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 191-206. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_33
|
17. |
Білецький Е. В. Теоретичні дослідження течії ньютонівської рідини при перехідному гідродинамічному режимі [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький, О. В. Петренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 102-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_12
|
18. |
Білецький Е. В. Експериментальний стенд для вимірювання реологічних характеристик не ньютонівських рідин [Електронний ресурс] / Е. В. Білецький // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Хімія, хімічна технологія та екологія. - 2014. - № 51. - С. 3-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpixx_2014_51_3
|