Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Вараксіна О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 23
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Вараксіна О. В. 
Світовий досвід державної політики продовольчого забезпечення [Електронний ресурс] / О. В. Вараксіна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. : Економічні науки. - 2013. - № 4. - С. 118-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvpusk_2013_4_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 494.595 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Вараксіна О. В. 
Теоретичні основи продовольчої безпеки як економічної категорі ї [Електронний ресурс] / О. В. Вараксіна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. : Економічні науки. - 2013. - № 1. - С. 50-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvpusk_2013_1_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 369.87 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Вараксіна О. В. 
Оцінка моделі функціонування організаційно-економічного механізму забезпечення продовольчої безпеки України [Електронний ресурс] / О. В. Вараксіна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Економічні науки. - 2016. - № 1. - С. 91-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvpusk_2016_1_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 864.77 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Вараксіна О. В. 
Оцінка рівня забезпечення продовольчої безпеки в Україні [Електронний ресурс] / О. В. Вараксіна // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Економічні науки. - 2014. - Вип. 8(2). - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2014_8(2)__9
Попередній перегляд:   Завантажити - 364.309 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Ніколенко С. С. 
Вплив чинників на результативність організаційно-економічного механізму продовольчої безпеки країни [Електронний ресурс] / С. С. Ніколенко, О. В. Вараксіна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Економічні науки. - 2017. - № 3. - С. 9-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvpusk_2017_3_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 922.411 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Вараксіна О. В. 
Конкурентоспроможність підприємства: сутність, виміри та чинники [Електронний ресурс] / О. В. Вараксіна // Проблеми системного підходу в економіці. - 2018. - Вип. 4. - С. 12-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSPE_print_2018_4_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 222.532 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Маркіна І. А. 
Ключові аспекти формування конкурентоспроможності підприємств агропродовольчої сфери країни [Електронний ресурс] / І. А. Маркіна, О. В. Вараксіна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2018. - Вип. 193. - С. 47-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2018_193_7
Зазначено, що забезпечення конкурентоспроможності підприємств (КСП) аграропродовольчої сфери (АПС) національної економіки належить до першочергових завдань держави. Обгрунтовано базові фактори впливу на КСП АПС. Визначено, що КСП залежить від чималої сукупності факторів, зокрема: фактори потенційно позитивного впливу та фактори негативного впливу. Зазначено, що вплив факторів на КСП АПС матиме позитивний ефект за умови значного поліпшення результативності господарської діяльності та утриманні конкурентних переваг. Вплив негативних факторів на формування КСП є нормальним процесом ринкової економіки, хоча і не бажаним. Визначено, що ключовими моментами зниження впливу негативних факторів мають стати: мінімізація втрат усіх видів ресурсів, мобільність і гнучкість системи менеджменту підприємства, утримання конкурентних переваг підприємства в короткостроковій перспективі Визначено, що формування КСП має здійснюватися на всіх етапах виробництва з урахуванням ключових аспектів діяльності підприємства. Така структуризація надає змогу здійснювати цілеспрямований пошук шляхів та управлінських рішень, що забезпечать підвищення КСП.
Попередній перегляд:   Завантажити - 764.23 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
8.

Вараксіна О. В. 
Теоретичні підходи до класифікації конкурентних переваг підприємства [Електронний ресурс] / О. В. Вараксіна // Вісник Одеського національного університету. Серія : Економіка. - 2018. - Т. 23, Вип. 5. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vonu_econ_2018_23_5_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 339.601 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Вараксіна О. В. 
Теоретико-методичні підходи до класифікації методів оцінювання конкурентоспроможності [Електронний ресурс] / О. В. Вараксіна // Причорноморські економічні студії. - 2019. - Вип. 41. - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bses_2019_41_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 257.774 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Вараксіна О. В. 
Окремі питання конкурентоспроможності аграрного сектору національної економіки [Електронний ресурс] / О. В. Вараксіна // Інтелект XXI. - 2019. - № 4. - С. 20-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2019_4_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 411.125 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Вараксіна О. В. 
Дослідження стану розвитку аграрного сектору як важливого в стратегічному плані сектору національної економіки [Електронний ресурс] / О. В. Вараксіна // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Економіка і управління. - 2019. - Т. 30(69), № 5(2). - С. 8-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UZTNU_econ_2019_30(69)_5(2)__4
Попередній перегляд:   Завантажити - 383.186 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Маркіна І. А. 
Внутрішній потенціал підприємства: сутність та структура [Електронний ресурс] / І. А. Маркіна, О. В. Вараксіна, М. Ю. Пашуба, П. П. Паєл // Економічний форум. - 2018. - № 4. - С. 198-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecfor_2018_4_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 410.745 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Вараксіна О. В. 
Інновації як важливий чинник забезпечення стійких конкурентних переваг [Електронний ресурс] / О. В. Вараксіна, В. В. Михатіло // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Економіка і управління. - 2020. - Т. 31(70), № 1. - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UZTNU_econ_2020_31(70)_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 347.145 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Вараксіна О. В. 
Теоретико-практичний підхід до аналізу інвестиційної діяльності вітчизняної економіки [Електронний ресурс] / О. В. Вараксіна, А. Алієв // Проблеми системного підходу в економіці. - 2019. - Вип. 6(1). - С. 88-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSPE_print_2019_6(1)__15
Попередній перегляд:   Завантажити - 216.554 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Вараксіна О. В. 
Управління конкурентоспроможністю підприємства: теоретичний аспект [Електронний ресурс] / О. В. Вараксіна, Т. Є. Іщейкін, О. М. Онупко // Держава та регіони. Серія : Економіка та підприємництво. - 2020. - № 5. - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/drep_2020_5_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 445.909 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Вараксіна О. В. 
Управління фінансовими ресурсами як ключовий чинник формування конкурентоспроможності підприємства [Електронний ресурс] / О. В. Вараксіна, А. В. Перебийніс // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія : Міжнародні економічні відносини та світове господарство. - 2020. - Вип. 30. - С. 28-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuumevcg_2020_30_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 458.973 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Вараксіна О. В. 
Стратегічне управління підприємством як необхідна умова забезпечення продовольчої безпеки національної економіки [Електронний ресурс] / О. В. Вараксіна, К. О. Гедерім, Я. Я. Золотих // Інфраструктура ринку. - 2020. - Вип. 40. - С. 54-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ifrctr_2020_40_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 490.111 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Вараксіна О. В. 
Особливості застосування маркетингових комунікацій аграрними підприємствами [Електронний ресурс] / О. В. Вараксіна, Т. В. Воронько-Невіднича, К. Г. Барабаш // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. - 2020. - Вип. 2. - С. 166-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/cxeebu_2020_2_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 293.347 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Вараксіна О. В. 
Джерело конкурентної переваги: теоретичний аспект [Електронний ресурс] / О. В. Вараксіна, С. В. Григорова // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. - 2020. - Вип. 4. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/cxeebu_2020_4_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 211.353 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Березіна Л. М. 
Теоретико-методологічні основи управління конкурентоспроможністю підприємства [Електронний ресурс] / Л. М. Березіна, О. В. Вараксіна, А. С. Олійник, А. Г. Рак // Агросвіт. - 2021. - № 21-22. - С. 35-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2021_21-22_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 492.632 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського